Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Купила сам хаљину за наступ за 2990 динара": Катарина Грујић није оптерећена куповином брендираних ствари - "Имам пун ормар јефтиних крпица"

Певачица одушевила изјавом да купује на распродаји, као и да не јури само за фирмираном гардеробом

1687607944_kacgru.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Катарина Грујић од када се појавила на сцени "Звезда Гранда" до данас, успела је да изгради успешну каријеру и сними велике хитове. На приватном плану иде јој подједнако добро као на пословном. Ужива у љубави са фудбалером Марком Гобељићем са којим има ћерку Катју.

Себи може да приушти шта пожели, није оптерећена куповином скупе гардеробе:

- Пре наступа отишла сам до једног бутика и купила сам хаљину на распродаји за 2.990 динара! Одлучила сам да баш у њој певам у Београду. Хаљина не мора да буде фирмирана. Ако умете да је изнесете као што сам ја ову, изгледаћете као милион долара - прича певачица за "Информер", па додаје да има пун ормар јефтиних крпица:

- Купујем ствари које има већина девојака у Београду. Кад год ми се допадне нешто на распродаји, ја то пазарим. Имам пун ормар тих јефтиних крпица. Атрактивна певачица каже да јој све добро стоји јер има идеалну линију.

Иако има фантастичну линију, Каћа каже да се у последње време храни лоше и не тренира као некада:

- И сама сам изненађена својим изгледом будући да не тренирам као некада и исхрана ми је катастрофална. Сада имам много више обавеза око детета, стално јурим за Катјом и то очигледно позитивно утиче на моју килажу и изглед генерално, иако, морам признати, нисам тиме оптерећена.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas