Oglas
· · Komentari: 0

"Kupila sam haljinu za nastup za 2990 dinara": Katarina Grujić nije opterećena kupovinom brendiranih stvari - "Imam pun ormar jeftinih krpica"

Pevačica oduševila izjavom da kupuje na rasprodaji, kao i da ne juri samo za firmiranom garderobom

1687607944_kacgru.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Katarina Grujić od kada se pojavila na sceni "Zvezda Granda" do danas, uspela je da izgradi uspešnu karijeru i snimi velike hitove. Na privatnom planu ide joj podjednako dobro kao na poslovnom. Uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim ima ćerku Katju.

Sebi može da priušti šta poželi, nije opterećena kupovinom skupe garderobe:

- Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na rasprodaji za 2.990 dinara! Odlučila sam da baš u njoj pevam u Beogradu. Haljina ne mora da bude firmirana. Ako umete da je iznesete kao što sam ja ovu, izgledaćete kao milion dolara - priča pevačica za "Informer", pa dodaje da ima pun ormar jeftinih krpica:

- Kupujem stvari koje ima većina devojaka u Beogradu. Kad god mi se dopadne nešto na rasprodaji, ja to pazarim. Imam pun ormar tih jeftinih krpica. Atraktivna pevačica kaže da joj sve dobro stoji jer ima idealnu liniju.

Iako ima fantastičnu liniju, Kaća kaže da se u poslednje vreme hrani loše i ne trenira kao nekada:

- I sama sam iznenađena svojim izgledom budući da ne treniram kao nekada i ishrana mi je katastrofalna. Sada imam mnogo više obaveza oko deteta, stalno jurim za Katjom i to očigledno pozitivno utiče na moju kilažu i izgled generalno, iako, moram priznati, nisam time opterećena.

Bonus video:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas