Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОТРЕСНО

"Било је страшно тешко, али моја мајка је највећи ХЕРОЈ": Лав описао ПОСЛЕДЊЕ ТРЕНУТКЕ живота Исидоре Бјелице

Потресна исповест сина Исидоре Бјелице

1596735166_lav-i--isidora.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ лавпајкиц
Oglas

Исидора Бјелица преминула је јуче у 52. години, а њен син Лав Пајкић описао је како је изгледала њена борба последњих месеци.

Прочитајте још: Како је то кад се распадаш у неподношљивим боловима... ПОТРЕСНИ ДЕТАЉИ из живота Исидоре Бјелице

Он каже да се веома мучила и борила, али да је за њега она највећи херој:

- Борба моје мајке је трајала скоро осам година, а последњих месеци било је страшно тешко. Исидора се борила за сваки дах и једноставно нас је напустила у Болници Свети Сава. Сви смо дали све од себе и она је дала све од себе. Прави је борац, али није било лека. Моја мајка је у тој борби највећи херој - рекао је Лав и додао да је његова сестра Вила веома тешко поднела губитак мајке:

- Желим да се захвалим свим људима који су нам помагали. Мама нам је била све у животу. Била је укључена у сваку нашу одлуку. Остала је огромна празнина. Моја сестра Вила је, чини ми се, највише погођена. Мајка и ћерка имају посебан однос. Добро су се разумеле. Желим да се захвалим свима који су били уз њу, али и да нагласим да су били људи који су веровали да измишља, да лаже, да није болесна. Ми смо то морали да читамо и она је то читала све време, чак и док је умирала. Ето, да знате са каквим људима смо се борили. Њима на част - рекао је.

Иако јој је било тешко, Лав каже да она није желела то да покаже, већ је често била насмејана и срећна:

Прочитајте још: "Организуј неку журку у белом, нисам ти ја за тугу...": Ово је ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА Исидоре Бјелице (ФОТО)

- Понекад је била насмејана и срећна. Неки људи мисле да насмејани људи не могу да буду болесни. То није тачно. Писала је скоро до краја. За нас је било веома емотивно када је престала да пише. Није могла више. Изгубила је жељу. Лекари кажу да је максимално издржала, тако да је Исидора стварно херој. Наш анђео сада је на неком бољем месту - рекао је Лав кроз сузе.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas