Oglas
· · Komentari: 0
Potresno

"Organizuj neku žurku u belom, nisam ti ja za tugu...": Ovo je POSLEDNJA ŽELJA Isidore Bjelice (FOTO)

Od Isidore Bjelice su se oprostile brojne poznate ličnosti

1596707383_bjelica.JPG
Foto: Instagram/ isidorabjelicapajkic
Oglas

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je sinoć u 52. godini, nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolesti.

Pročitajte još: "Zar ne vidite da padaju bombe?" Isidora je za svoj 18. rođendan proglašena za DRŽAVNOG NEPRIJATELJA, a njene reči se PAMTE

Od nje su se oprostile brojne poznate ličnosti (o čemu možete čitati KLIKOM OVDE), a pevačica Zorana je otkrila i jednu od poslednjih Isidorinih želja:

- Čuvam tvoju poruku..."pingvi, kada odem..organizuj neku žurku u belom..znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje"......održaću obećanje, biće žurka u belom kada tvoja izmrcvarena duša bude "na sigurnom"... a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira da je sve u redu i da više ništa ne boli... Neponovljiva moja pingvi... Anđeli ti sve rane zalečili... - stoji u objavi.

Pročitajte još: Predosetila smrt: Objava Isidore Bjelice tera suze na oči (FOTO)

Isidora je preminula od raka jajnika koji se zove i "tihi ubica" jer su simtomi uglavnom neprimetni, a po dobijanju simptoma bolest je već uznapredovala.

Bolest uglavnom pogađa žene u perimenopauzi i postmenopauzi,  između 50. i 60. godine života, a detaljnije možete pročitati u POSEBNOJ VESTI.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas