Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

ЛЕА КИШ ЈЕ ПРИРОДНА ЛЕПОТИЦА! Погледајте како је водитељка изгледала на почетку каријере (ФОТО/ВИДЕО)

Леа Киш важи за једну од најуспешнијих водитељки забавних емисија код нас. Током година своје каријере угостила је све највеће звезде са наших простора

1654151042_____________________________________________________________________________0055500000550005511464.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/leakis.lk
Oglas

Пре неколико година јавност је заинтригирао један од ретких снимака с Јавног сервиса, из емисије у којој је угостила Чеду Чворка и групу Луну у којој је тад певала Маја Марковић.

Прочитајте још: ГЛУМИЛА ЈЕ У ЦЕЦИНОМ СПОТУ, УДАЛА СЕ ЗА ФУДБАЛЕРА: Ево како данас изгледа Сани Армани, водитељка за којом су сви уздисали (ФОТО)

Многе је изненадио Леин изглед из млађих дана, а многи су коментарисали и да је водитељка постајала све лепша и лепша како су године пролазиле и да одлично стари.

Леа Киш Јокић потиче из старојеврејске имућне породице у којој су прадеда, деда и отац били адвокати. Пре адвокатуре, отац се бавио фудбалом па су се често селили. Много времена је провела на Кипру, у Тунису, Либији, Кувајту и Ираку који су напустили дан пре бомбардовања.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

Каријеру је започела са 15 година на Радио Панчеву. Са 18 година је радила на телевизији Београд као најављивачица.

Прочитајте још: Ана Кокић ПРЕ И ПОСЛЕ естетских операција: Погледајте како је изгледала на почетку каријере (ФОТО)

Након тога је водила емисије: „У сну сан“, „Да питамо заједно“, „Лето на Ади“, „Недељно поподне“ и „Јутарњи програм“. 1991. године је прешла на ТВ Политику где је уређивала емисију „Дан“. 1993. године се враћа на 3. канал као уредница емисија „После-подне“ и „Лјуди“. Направила је паузу од 6 година, а 2006. године почиње да води емисију на ТВ Пинку, „Недељно поподне“, која је забележила рекордну гледаност. Тренутно је уредник и аутор емисије Недељно поподне на Телевизији Пинк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

Како је Леа изгледала на почетку каријере, погледајте у галерији испод.

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas