Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВИ ХИТ

Лејди Гага спрема НОВИ ФИЛМ! Упознајте господина и госпођу Гучи (ВИДЕО)

Након улоге у филму ''А Стар Ис Борн'', Лејди Гага ће се опробати у новом филмском остварењу.

1615815066_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ Целебритy WотНот
Oglas

На филмском платну, заиграће заједно са глумцем Адамом Дривером, и тоу филму ''Тхе Хоусе оф Гучи'', где ће глумити некадашње супружнике који су били на врху бренда Гучи - Патризију и Мауризија.

У режији Ридли Скота, филм открива позадину приче о пропасти династије Гучи, као и атентату на Мауризија, унука оснивача ове модне куће.

Наиме, Патризиа Гучи била је осуђена за организовање његовог убиства 1995. године, након што ју је оставио због млађе жене. Надимак ''црна удовица'' стекла је током 18 година затвореништва.

Уз опис ''Сигноре е Сигнора Гучи'', Лејди Гага поделила је фотографију на којој позира са Адамом Дривером у апрèс-ски модним издањима, која неодољиво асоцирају на осамдесете године.

Ретро плетени џемпери, златни ланци и шубара од крзна - комади су који су направили потпуни #тхроwбацк и изазвали опште одушевљење публике.

С обзиром на то да се снимање одвија у Европи, а да су једна од дестинација и Алпи, величанствени пејзажи биће неизоставни део филма.

Ово је прва важна улога Ладy Гаге након филма ''А Стар Ис Борн'', након којег је била номинована и за Оскара.

Важне номинације нису заобишле ни Адама Дривера, и то за улоге у филмовима ''БлацКкКлансман'' и ''Марриаге Сторy''. С обзиром на то да славна певачица носи италијанско порекло, не сумњамо да ће њена улога бити веродостојан приказ озлоглашене Италијанке.

Филм о убиству, похлепи, лудилу и гламуру, рађен према роману Саре Гаy Форден, биће премијерно приказан 24. новембра, а у глумачкој постави наћи ће се и: Ал Паћино, Јаред Лето и Јеремy Иронс.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas