Oglas
· · Komentari: 0

Lepa Brena o susretu sa proročicom Vangom i čuvenom koncertu u Bugarskoj: "Ispričala mi je ceo moj život u 5 rečenica"

Velika jugoslovenska zvezda o najinteresantnijim detaljima iz života

1654885338_lepabrena.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ lepabrenaa
Oglas

Lepa Brena gde god da se pojavi skreće svu pažnju na sebe, što nije čudo s obzirom da je ona decenijama bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu. NJeni hitovi su vanvremenski, pa se i dalje pevaju na slavljima i u klubovima. Pevačica ima upečatljivu i karijeru na kojoj bi mnogi mogli da joj pozavide.

U intervjuu za hrvatske medije, velika zvezda je otkrila kako se borila za svoju karijeru i kako se borila za svoje mesto pod suncem.

- Ima toliko lepih trenutaka. Trebaće mi vremena da možda jednoga dana složim sve ono što je bilo predivno, jer pamtim uistinu samo sretne dane, da složim i napravim jednu životnu priču kako su me sputavali, kako sam se izborila za svoje mesto pod suncem i kako sam uspela u svemu tome. Volela bih da moj životni primer bude primer devojkama i mladićima koji veruju u sebe - započela je Lepa Brena, prenosi "Glossy".

Pročitajte još: LJubavna priča Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin počela je malom "prevarom": Zbog jedne stvari košarkaš je poludeo za glumicom

Za medije u susednoj zemlji, otkrila je da je u svojoj kući žena kao i sve ostale i da je to jako bitno za porodicu.  Između ostalog, govorila je i o susretu sa poznatom proročicom Vangom:

- Rekli su mi u Bugarskoj da bi bilo dobro da posetim čuvenu proročicu Vangu. Došla sam umorna i malo sa strahom zato što nisam navikla na te stvari. Ona mi je ispričala ceo moj život, u pet rečenica mi je rekla kako će i šta će biti, i rekla mi je da iduće godine kad dođem ponovno u Bugarsku prvo dođem do nje. Ja kažem – znate šta, od iduće godine prestajem da pevam, neću nigde dolaziti. Ona mi je tada rekla – ti si rođena da pevaš, spajaš ljude, širiš pozitivnu energiju, to je tvoje karmičko opredeljenje. Dok si živa bićeš Lepa Brena - otkrila je pevačica.

Pročitajte još: "OVO JE NAJGORA IDEJA NA SVETU": Džej Lo otkrila zbog čega nije htela da deli scenu sa Šakirom (VIDEO)

Na čuvenom koncertu u Bugarskoj pevala je pred čak 120 hiljada ljudi, što nije doživela nijedna zvezda na ovim prostorima.

- Obišli smo Sofiju i neka tri stadiona koji su bili prazni, bio je mrak. Ja sam bila jako srećna što nema nikoga. Pomislila sam da će me vratiti u hotel, skinuću šminku, obući pidžamu, upaliti TV, napokon se odmoriti. Međutim kad smo došli do stadiona Levski prvo sam pomislila da se igra neka svetska utakmica. Onda mi je kopilot rekao da se spuštamo tim velikim helikopterom, to je poput helikoptera predsednika SAD-a. Kad sam to videla, nestao je sav umor, a zamenili su ga adrenalin, ushićenje, ponos i sreća. Rekla sam sama sebi – Breno, pevaćeš dok si živa - izjavila je pevačica.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas