Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Лепа Брена проговорила о проблемима: "Ушао је немир у моју душу"

Певачица признаје да је вечити оптимиста, да је уз супруга Бобу Живојиновића на прави пут извела децу и да сада ужива у данима спокојства.

1640070550_brena.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Седмог децембра, пре три деценије, почела је најлепша љубавна прича Југославије, коју њих двоје живе и данас. Тада у зениту славе Фахрета Јахић познатија као Лепа Брена и прослављени тенисер Слободан Боба Живојиновић, изговорорили су судбоносно “да”, а јавност је имала прилике да гледа њихово венчање. И три деценије касније свадба века се препричава, а њима те сцене увек измаме осмех на лицу и топлину око срца.

Прочитајте још: Марина Туцаковић је НАЈЛЕПШУ БАЛАДУ посветила њима: Иза ОВОГ ХИТА се крије прича Жељка Самарџића и његове супруге

- Да би опстао брак битно је да превагну лепи доживљаји, позитивне емоције и напредак. Сви смо имали напорних 30 година сопствене каријере, успона и падова, али вера у љубав, подршка, толеранција и жеља за опстанком породице су најважнији- каже за “Супер ТВ” Лепа Брена.

Који савет би дали будућим младенцима?

- Брак без љубави која нема страсти, разумевања за оба партнера и подршке, визије за будућност, обостране толеранције није брак. Ово је основа сваког брака.

Да ли сте некада помислили да се разведете?

- Ако жена на Балкану нема виши праг толеранције за наше мушкарце, онда нема опстанка брака! Јесмо ли се разумели? 

Када сте последњи пут помислили: “Боже, колико сам срећна, хвала ти на томе”?

- Врло рационално гледам на живот, светску ситуацију, економску, политичку, еколошку и толико смо имали успона и тешких ситуација да сам увек захвална на свему. Имати породицу на окупу, добре комуникације, здравље и још много обичних ситних ствари које чине живот је велика ствар. Јер многи људи мисле да је бити познат велика срећа. Није тачно. Треба изабрати позив и посао у коме ћеш бити срећан, људе који те окружују, и да се све то сублимира у осећај који вас чини срећним и задовољним у животу.

 

Да ли вам је жеља да следеће године запевате на свадби неког од ваших синова?

- Моји момци знају Бобино и моје мишљење о браку. Треба ући у ту причу спреман, зрео и одговоран, заљубљен и са визијом шта даље. Брак и деца су веома одговорна прича и они су одрасли исто тако. Били су жељена деца и њима је дато све што треба да се да у једној породици. Љубав, вера, самопуздање, подршка оба родитеља, и кад одлуче да полете из тог гнезда, знали смо да ће ићи стабилно даље. Ако верују да имају особу поред себе за ту причу, имају наш благослов. Али пре 30-те нек не пожурују превише.

Прочитајте још: Пало ПОМИРЕЊЕ: Глумац Горан Богдан обновио романсу са дванаест година МЛАЂОМ КОЛЕГИНИЦОМ (ФОТО)

Све мање времена проводите у Србији, можемо ли сматрати то вашим бегом од свакодневне стварности или нешто друго?

- Ова пандемија је унела много новина у наше животе. Прво, почели смо да живимо нормално. Спавамо на време, устајемо на време, хранимо се нормално, тренирамо и враћамо се у нормалу. После 40 година и то је за мене дивно. Не излази се касно увече, не једе се и не пије исто тако. Ушао је мир у мој живот. Али та брига за сву нашу децу, сву децу света, опстанак економски, мистерије и лудила праћена пандемијом, не дају мира мојој уметничкој души. Увек нека брига, проблеми и нешто што ти не да мира. Проћи ће. Најјачи опстају. Имам наде и тај вечити оптимизам је увек присутан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas