Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лидија Вукићевић открила тајну савршеног изгледа и у седмој деценији: "Мени године не значе ништа"

Лидија Вукићевић као да не стари

1694258730_c1fa674590d4b5a5595df23401fb81728b484bb0.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Позната глумица Лидија Вукићевић недавно је открила како одржава своју тежину која је годинама иста. Глумица је крочила у 7. деценију, а изгледа као да је време за њу стало. Многи се питају у чему је тајна њеног младоликог изгледа, и да ли је можда пронашла еликсир младости.

Међутим, беспрекоран изглед није дошао сам од себе, а глумица не крије да има посебне рутине које чине да увек буде негована и лепа. Такође, то није нешто што долази преко ноћи, а Лидија цео живот води рачуна о физичком изгледу.

‒ Никада ништа нисам јела на силу, оно што ми не прија може да буде здраво колико год хоће, али ја то нећу узети. Најважније је слушати организам, јер он тражи оно што нам недостаје. Гледам да имам више оброка, али да порције не буду велике. Не једем месо и слаткише, изузев коха.

- Углавном су то неке супе, чорбе... Конзумирам намирнице без глутена, мада ми нико званично није рекао да не једем глутен. Волим житарице са сувим грожђем и брусницама. Мед са циметом, ђумбир са медом, све што у мед може да се стави ‒ рекла је заносна глумица за "Блиц", а ово је њен омиљени смути:

Састојци:

  • пиринчано млеко
  • беби-спанаћ
  • киви
  • банана
  • грчки јогурт
  • мед

У блендер прво успите пиринчано млеко, у количини у којој желите, затим редом додајте спанаћ, киви, банану и на крају кашику грчког јогурта и кашику меда.

- Увек се трудим да будем у форми. Тада сам покретљивија, а вратила сам и своју девојачку тежину, ненамерно. Никад нисам држала дијету, али годинама не једем месо, и стварно се добро осећам, пуна сам енергије и елана. Обично жене у неком добу почињу да одустају од себе, ваде се на године. Мени године не значе ништа, треба тражити начин да се осећате најбоље и да имате онолико килограма колико ваше тело може да поднесе. Волим да поцрним, а негујем кожу и то је све. - рекла је Лидија за Стил.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas