Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љуба Перућица дошао по жену и сина у ПОРОДИЛИШТЕ: "Ово је нека емоција коју до сада нисам доживео"

Љуба Перућица је дошао да по Катарину и сина Алексеја

1699788165_Foto-Ataimages.rs-Ljuba-Perucica.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Љуба је насмејан стигао испред болнице, те је открио да је присуствовао порођају.

- Хвала свима, ово је нека емоција коју до сада нисам доживео. Пар година нисам плакао колико сам плакао ових дана. И Катарина је емотивна, она је супер, све је добро прошло, беба је одлично, једва чекам да их водим кући. Био сам од почетка до краја са њима. Породила се царским резом, ја сам био први који је остварио контакт са бебом пошто су њу успавали. Ретко који отац се усуди да присуствује порођају, ја бих то поновио, и сигурно ћу поновити. Није толико страшно, женама значи подршка, то је озбиљна ствар и то није лако, ја се дивим женама после овога. Каћи је значило што сам био ту. Сви су код куће спремни и чекају да виде бебу - рекао је Љуба за "Блиц".

Новопечени родитељи изашли су из породилишта насмејани са бебом.

- Супер сам, Богу хвала, све је прошло како треба. Ја сам одмах устала што је мени најбитније. Обе маме ће нам помагати око бебе, али моја мама ће бити ових дана код нас, тако да је Љуба надрљао, мора да је трпи - насмејано је рекла Катрина.

 

Певачева жена открила је и како је изгледао њен први сусрет са сином.

- Морали су да ме успавају, што није био план. Била сам збуњена , све ми је било онако мутно и само сам кренула да плачем. Кад је отворио окице одмах сам се заљубила, то је то, Љуба више није битан - прича она и додаје како није била размажена труднћа.

- Ево, питајте га. Он није осетио моју трудноћу, све сам радила као и оне које нису трудне.

Катарина је истакла колико је јој је значило што је Љуба био ту уз њу све време.

- Иако је морао царски рез, он је био ту, држао ме је за руку, био је поред мене, чак је и снимао, зезао ме је, али добро преживели смо, мора да боли, беба да изађе мора, прићи ће све. Дојим бебу, морам да спавам.

Фото: Атаимагес.рс

Љуба и Каћа дали су наследнику име Алексеј, а она је испричала како су се одабрали баш за то име.

- Извлачили смо папириће, то је био његов предлог, онда се ухваито за неко друго име, нисмо могли да се договоримо, а иначе се око свега договорамо.

Перућица истиче да није имао страх да узме бебу одмах у руке.

- Ја нисам имао страх, ја сам га одмах узео кад су га изнели из сале. Питао сам да ли могу одмах да га узмем.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas