Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДНОСИ

ЉУБАВ после ПРЕВАРЕ: Оставио жену због њене најбоље пријатељице, није знала шта јој раде иза леђа!

Компликован однос познатог музичара са женом са којом је више од 30 година

1667893951_Sting-2-profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У браку су већ 30 година, и важе за један од најскладнијих парова, а позната је и њихова изјава о интими. Стинг и његова супруга Труди Стајлер, упознали су се када је он још био у браку са ирском глумицом Френсис Томелти.
Труди и Френсис биле су пријатељице, још од тренутка када су заједно радиле на представи ''Магбет'', где је Труди била продуцент. Поред тога, биле су и комшинице, до 1982. када се сазнало за забрањену везу Стинга и пријатељице његове тадашње супруге.

Стинг објашњава шта га је привукло код Труди:

''Њене очи су бледе, бледозелене, а преко левог образа има избледели ожиљак који изгледа као да ју је животињска 
канџа повредила око зенице левог ока. Чудно, али ожиљак ни на који начин не умањује њену лепоту. Напротив она изгледа као сломљени анђео'', написао је Стинг у својој аутобиографији, где је открио да се у њу заљубио чим је упознао.

Прочитајте још: Милош Биковић одговорио на прозивке Јелене Карлуеше: Глумац поручио само једно

             Фото: Профимедиа

  Фото: Профимедиа

Познати пар је везу обелоданио убрзо након што је певачева прва супруга родила њихово друго дете.
Труди је такође била у вези када је упознала Стинга. ''То је најмање идеална ситуација коју  можете да замислите'',
рекла је она о чињеници да су обоје били заузети када су отпочели романсу.

Прочитајте још: У филму "Жикина династија" био је ожењен Маријом, а ово је права супруга легендарног БОБЕ (ФОТО)

Њихова љубав је опстала, упркос многим проблемима на почетку. ''Волели смо се и живели заједно, а онда се  венчали и добили још деце. И то је наша животна прича'', рекла је она у једном интервјуу.
Прави бум направила је Стингова изјава да са супругом ужива о седмочасовном тантричком сексу. '' Идеја тантричког секса се темељи на спиритуалном чину. Не знам било који чистији и бољи начин изражавања љубави двоје од тог дивног, како би га назвао, сакрамента. Стојим уз то. Не уз седам сати, него те идеје. Седам сати укључује филм и вечеру'', објаснио је музичар.

Фото: Профимедиа

Труди је потом рекла да је за овакве изјаве крив Боб Гелдорф који је дао заједнички интервју са њеним мужем, а притом су обојица пили.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas