Oglas
· · Komentari: 0
ODNOSI

LJUBAV posle PREVARE: Ostavio ženu zbog njene najbolje prijateljice, nije znala šta joj rade iza leđa!

Komplikovan odnos poznatog muzičara sa ženom sa kojom je više od 30 godina

1667893951_Sting-2-profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U braku su već 30 godina, i važe za jedan od najskladnijih parova, a poznata je i njihova izjava o intimi. Sting i njegova supruga Trudi Stajler, upoznali su se kada je on još bio u braku sa irskom glumicom Frensis Tomelti.
Trudi i Frensis bile su prijateljice, još od trenutka kada su zajedno radile na predstavi ''Magbet'', gde je Trudi bila producent. Pored toga, bile su i komšinice, do 1982. kada se saznalo za zabranjenu vezu Stinga i prijateljice njegove tadašnje supruge.

Sting objašnjava šta ga je privuklo kod Trudi:

''NJene oči su blede, bledozelene, a preko levog obraza ima izbledeli ožiljak koji izgleda kao da ju je životinjska 
kandža povredila oko zenice levog oka. Čudno, ali ožiljak ni na koji način ne umanjuje njenu lepotu. Naprotiv ona izgleda kao slomljeni anđeo'', napisao je Sting u svojoj autobiografiji, gde je otkrio da se u nju zaljubio čim je upoznao.

Pročitajte još: Miloš Biković odgovorio na prozivke Jelene Karlueše: Glumac poručio samo jedno

             Foto: Profimedia

  Foto: Profimedia

Poznati par je vezu obelodanio ubrzo nakon što je pevačeva prva supruga rodila njihovo drugo dete.
Trudi je takođe bila u vezi kada je upoznala Stinga. ''To je najmanje idealna situacija koju  možete da zamislite'',
rekla je ona o činjenici da su oboje bili zauzeti kada su otpočeli romansu.

Pročitajte još: U filmu "Žikina dinastija" bio je oženjen Marijom, a ovo je prava supruga legendarnog BOBE (FOTO)

NJihova ljubav je opstala, uprkos mnogim problemima na početku. ''Voleli smo se i živeli zajedno, a onda se  venčali i dobili još dece. I to je naša životna priča'', rekla je ona u jednom intervjuu.
Pravi bum napravila je Stingova izjava da sa suprugom uživa o sedmočasovnom tantričkom seksu. '' Ideja tantričkog seksa se temelji na spiritualnom činu. Ne znam bilo koji čistiji i bolji način izražavanja ljubavi dvoje od tog divnog, kako bi ga nazvao, sakramenta. Stojim uz to. Ne uz sedam sati, nego te ideje. Sedam sati uključuje film i večeru'', objasnio je muzičar.

Foto: Profimedia

Trudi je potom rekla da je za ovakve izjave kriv Bob Geldorf koji je dao zajednički intervju sa njenim mužem, a pritom su obojica pili.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas