· · Коментари: 0

Љубавна прича као на филму: Жељко Самарџић и његова супруга више су од ЧЕТИРИ деценије заједно, а певач се заљубио у њу на први поглед (ФОТО)

Певач је открио да су родитељи његове супруге били против њихове везе

1668240651_zeljko_samardzic_04112022_0014.jpg
Фото: АТА имагес

Жељко Самарџић изградио је импресивну каријеру, а иза себе има бројне хитове. Један је од ретких певача ког нису пратили скандали, а његов брак са Мајом траје већ 45 година. Њихове емоције са годинама су све јаче, а певач открива да је љубав међу њима планула на први поглед, али и како успевају да одрже складан однос толико деценија:

- То је зато што смо веома рано почели. Покупио сам је с матуре, она је тада била матуранткиња Економске школе, рекао сам јој: Ти идеш кући са мном. Иначе, ја сам јој и певао на матури, постоји и фотографија те вечери. Она је одмах пристала да поде са мном, али њени родитељи су били против наше везе. Музичари су тада били на лошем гласу, одмах поред фудбалера и још неких занимања. Међутим, ја сам све то већ за неких пет-шест дана довео у ред. Њени су ми говорили да она жели да студира, а ја сам рекао да то може и поред мене. Али онда су брзо дошла и дечица, то вам је живот... Она никада није зажалила због своје одлуке. Дан-данас имам одличан однос с њеном фамилијом, живот све то некако намести - испричао је Жељко за "Сторy".

Прочитајте још: Милан Марић МЕСЕЦИМА не виђа породицу: "Морају да имају разумевања"

Он је објаснио и како се његова лепша половина носи са његовом популарношћу:

- Научила је како функционише овај посао и није себи дозволила да упадне у замке у које је лако могла упасти. Знате, покушавали су новинари свашта, слали су жене у мини-сукњама да се сликају поред мене не би ли изазвали некакву контроверзу и то на Мајине очи, али она је увек била свесна тога шта се дешава и зато нису успевали да нас посвађају. Успели смо да останемо заједно толики број година јер нисмо дозвољавали глупостима да нам стану на пут. Буде ми жао кад видим масу својих пријатеља који су се развели ни због чега, многи су се касније кајали због тога - објаснио је познати певач.

Прочитајте још: ШТА СЕ ДЕШАВА СА КЕЈТ МОС? Славна манекенка изашла за говорницу, па одржала БИЗАРАН ГОВОР ( ВИДЕО)

Самарџић се дотакао брзог темпа живота, али и новинских натписа о свом здравственом стању:

- И ту се пишу неистине како болујем од разних болести, па су ме неки пријатељи звали да провере. Рекао сам им да се никад нисам боље осећао. Што се тиче темпа, кад сам ово лето преживео, мислим да ћу све. Имао сам наступе сваког дана, прешао велики број километара, али трудим се да будем у кондицији за све то. Редовно шетам, пређем по десет километара, мада је све то лепше када сам на мору - закључио је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.