Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНО ПИСМО познатог креатора упућено ћерки Џонија Депа: Сви остали у шоку због речи- ''ПОСТАЋУ СТРЕЈТ ЗБОГ ТЕБЕ'' (ФОТО)

Оливиер Рустинг замолио фанове да јој пренесу поруку, па избрисао објаву

1689497183_olivier-lili.jpg
Фото: профимедиа/ Инстаграм принтскрин тхеидол
Oglas

Креативни директор модне куће ''Балмаин'' изгледа да је полудео за младом глумицом Лили Роуз Деп. Након што је због серије у којој глуми проблематичну поп-звезду ''Тхе Идол'', постала планетарно позната, многи су се запитали ко је лепа глумица?

Лили (24) је заправо ћерка мега-познатих родитеља, глумачко-музичког пара Џонија Депа и Ванесе Паради.
Она је у контраверзној серији у којој глуми са Викендом, показала да је наследила таленат за глуму од родитеља, а обзиром на оскудне костиме и слободне сцене којом серија обилује, многима је запала за око.

То је изгледа био случај и са познатим креатором Оливијеом Рустингом, који није могао да сакрије своју очараност Деповом, па јој је посветио објаву на Инстаграму, која је многе збунила, након чега ју је и обрисао.

Дизајнер, који не крије своју сексуалност објаснио је како се осећа због ње, која је и сама наклоњена ка оба пола:

- ЉУБАВНО ПИСМО, ословио је он своју исповест, па наставио:

Никада се нисмо упознали али хајмо на дејт ти и ја, мислим да сам се заљубио, пре свега- у твоју лепоту, јачину и таленат, твоју елеганцију. Хајде да се нађемо, да ли можемо на вечеру? Долетећу било где због тебе. Ти си девојка која ми треба у животу, преобратила си ме у стрејт мушкарца. Свим мојим пратиоцима поручујем да јој пренесу да сам заљубљен у њу, написао је уз слику.

Фото: Интсаграм принтсцреен/ оливиер_роустеинг

Био је искрен Оливер, али по свему судећи мораће да сачека или стане у ред, да би Лилино срце било слободно јер је она тренутно у вези са девојком.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas