Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNO PISMO poznatog kreatora upućeno ćerki Džonija Depa: Svi ostali u šoku zbog reči- ''POSTAĆU STREJT ZBOG TEBE'' (FOTO)

Olivier Rusting zamolio fanove da joj prenesu poruku, pa izbrisao objavu

1689497183_olivier-lili.jpg
Foto: profimedia/ Instagram printskrin theidol
Oglas

Kreativni direktor modne kuće ''Balmain'' izgleda da je poludeo za mladom glumicom Lili Rouz Dep. Nakon što je zbog serije u kojoj glumi problematičnu pop-zvezdu ''The Idol'', postala planetarno poznata, mnogi su se zapitali ko je lepa glumica?

Lili (24) je zapravo ćerka mega-poznatih roditelja, glumačko-muzičkog para Džonija Depa i Vanese Paradi.
Ona je u kontraverznoj seriji u kojoj glumi sa Vikendom, pokazala da je nasledila talenat za glumu od roditelja, a obzirom na oskudne kostime i slobodne scene kojom serija obiluje, mnogima je zapala za oko.

To je izgleda bio slučaj i sa poznatim kreatorom Olivijeom Rustingom, koji nije mogao da sakrije svoju očaranost Depovom, pa joj je posvetio objavu na Instagramu, koja je mnoge zbunila, nakon čega ju je i obrisao.

Dizajner, koji ne krije svoju seksualnost objasnio je kako se oseća zbog nje, koja je i sama naklonjena ka oba pola:

- LJUBAVNO PISMO, oslovio je on svoju ispovest, pa nastavio:

Nikada se nismo upoznali ali hajmo na dejt ti i ja, mislim da sam se zaljubio, pre svega- u tvoju lepotu, jačinu i talenat, tvoju eleganciju. Hajde da se nađemo, da li možemo na večeru? Doleteću bilo gde zbog tebe. Ti si devojka koja mi treba u životu, preobratila si me u strejt muškarca. Svim mojim pratiocima poručujem da joj prenesu da sam zaljubljen u nju, napisao je uz sliku.

Foto: Intsagram printscreen/ olivier_rousteing

Bio je iskren Oliver, ali po svemu sudeći moraće da sačeka ili stane u red, da bi Lilino srce bilo slobodno jer je ona trenutno u vezi sa devojkom.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas