Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУТА И УВРЕЂЕНА: Меган Маркл наводно није срећна због могућности да Хари присуствује крунисању

Меган сматра ову могућност неприхватљивом

1676721150_profimedia-0742402464-Hari-i-Megan.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Како ПерезХилтон наводи, Меган и Хари имају неслагања у вези са крунисањем краља Чарлса. Како инсајдери из краљевске палате извештавају, разматра се могућност да се 38-годишњи принц упути пут Енглеске, како би присуствовао овом историјском догађају. Извори кажу, да Хари озбиљно размишља о овој могућности, уколико добије третман као члан породице, и добије ''добро место'' током коронације.
Али, бивша глумица није баш фан ове идеје. Наводно, Меган се ''пуши' због Харијевог потенцијалног одласка без ње, и веома је увређена том идејом.
''Наводно, за њу је предлог увредљив и типично манипулативан, јер се овим начином Хари приморава да изабере између своје садашње породице и присуствовања крунисању'', наводе извори за ПерезХилтон.

Фото: Профимедиа

Да ствари буду још горе, за датум крунисања краља Чарлса одређен је 6.мај, баш на дан рођења њиховог сина Арчија. 41-годишња мама Арчија и Лилибет, није пресрећна мишљу да Хари буде одсутан на рођендан њиховог сина. Меган не жели да Хари буде одсутан овог дана, па се наводи да су већ испланирали прославу са децом и пријатељима, а Меган жели Харијеву присуство и помоћ. 

Извор још додаје да уколико Хари одабере своју другу породицу а не њихову, то ће бити ''неприхватљиво'' за Меган.

Фото: Профимедиа

'' Краљевска породица има своје идеје- а то је изгледа тачка кључања за Меган. Речено нам је да Меган има снажан осећај, да ако се Хари одлучи да оде сада, палата ће наставити да је искључује из свих будућих догађаја.
На послетку, она ће радије желети да га види кући. Ако Хари одабере ЊИХ уместо ЊЕ- то ће бити потпуно неприхватљиво'', наводе страни медији.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas