· · Коментари: 0

Луна Ђогани поново ТРУДНА: "Желела бих сада једног сина, ако бих могла да бирам" (ФОТО)

Бивша победница Задруге поделила прелепе вести

1666427323_Foto-Ataimages-Pexels-Printscreen-Instgaram-luna_djogani.jpg
Фото: Атаимагес, Пеxелс, Принтсцреен/Инстгарам - луна_ђогани

Луна Ђогани и Марко Миљковић су се већ остварили у улози родитеља. Луна је поново трудна, а ту вест је поделила на свом Инстаграм профилу.

Њих двоје већ неко време прижељкују друго дете, па су срећне вести закуцале на врата и жеља им се остварила.

"Много ме је променило на боље. Морамо некада да пустимо да нас живот води тамо где треба. Данас сам срећна, није ништа лепше могло да ми се деси од овога што сам постала мајка. Хвала Богу на свему. Прижељкујем друго дете и желела бих сада једног сина, ако бих могла да бирам. Сви кажу да су сва мушка деца 'мамини синови' и то ме много занима", рекла је Луна тада за "Премијеру Викенд специјал".

Прочитајте још: "Певаћу до судњег дана": Весна Змијанац открила да себе не види у ПЕНЗИЈИ, па признала - "Кажу да сам тешка за сарадњу"

Луна је објавила и Маркову реакцију када је чуо вест. Он није могао да сакрије срећу, а свему томе је присуствовала и мала Мија која још увек није свесна да ће добити бату или секу.

Маркову реакцију можете видети у видео испод.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.