Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИСАМ ПЛАНИРАЛА ДА БУДЕМ МЛАДА МАМА": Луна Ђогани је за себе имала друге планове - "Марко их је порушио"

Луна Ђогани је у срећном браку са МАрком Миљковићем, а познати пар има две ћерке

1711971162_Foto-Ataiamges.rs-Luna-Djogani.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Луна Ђогани ужива у породичној идили са супругом Марком Миљковићем и две ћерке које су њихов центар света.

Иако данас не може да замисли свој живот другачије, признаје да је пре неколико година имала другачије планове.

– Остварила сам своје снове. Нисам планирала да будем млада мама, да се удам тако рано и имам децу. Мислила сам да ће то да буде после тридесете, међутим дошао је Марко Миљковић и све моје планове срушио– искрена је Луна и додаје:

– Драго ми је да ћу сутра када порасту да им будем и мајка и пријатељ, као моја мама и ја. Драго ми је, лакше је када си млад, имаш више живаца и стрпљења и сада ми је драго и не бих ништа мењала– рекла је у емисији „Без филтера са Саром Миом“.

Поред свих лепих ствари, Луна признаје да је мајчинство изузетно захтевна улога.

– Није лако организовати се са двоје мале деце. Једино када је старија ћеркица у вртићу, а има ко да чува млађу. Уме да буде хаотично и тешко, да не причамо шарене лажи, али свакако нешто најлепше што једна жена може да искуси– објашњава Ђоганијева.

Она је открила и да ли жали за нечим што је пропустила што се рано посветила породици.

– Иживела сам се доста, и излазила и прошла свега и свачега једино што планирам када оне порасту је да отпутујем на неке дестинације које нисам видела, мало ми фали моје време и тишина, али онда ми фале деца и то је тако– искрена је Луна.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas