· · Коментари: 0

Луна Ђогани ИЗГУБИЛА БЕБУ: Познати пар саопштио тужне вести - "Срце је престало да куца"

Луна Ђогани саопштила тужне вести

1668012041_lunadj.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/ луна_ђогани

Луна и Марко Миљковић су тужну вест објавили на свом Јутјуб каналу.Како су навели, према речима доктора све се десило због вируса, који је протрчао кроз Луну.

- Нажалост смо изугбили бебу, јер плод није успео да се учврсти у првих 12 недеља. Нисмо хтели одмах да причамо о томе. Не желимо превише да дискутујемо о томе. Вирус је прошао кроз мене, докторка нам је то рекла. Плод је био јако мали и осетљив. Престало је беби да куца срце - поручила је Луна Ђогани.

Прочитајте још: Вики Миљковић без ТРУНКЕ шминке: Певачица се снимила пред третман БОТОКСОМ (ФОТО)

Подсетимо, Луна је тврдила да је осетила да је поново у другом стању, јер је према њеним речима била мирнија. Ни она ни Марко нису крили срећу због ове вести, а принови се радовала и њихова ћеркица Миа.

- Осећала сам да сам трудна, али сам се плашила да урадим тест. Мама ми је ођедном рекла, како бих волела да родиш бебу. У том моменту сам јој рекла да ми касни циклус и она ме је натерала да урадим тест. То се десило у тоалету ресторана у ком смо биле и тест је био позитиван. Ја сам се шокирала, а мама је почела да плаче - казала је недавно Луна чим је сазнала да је трудна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.