Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАДОНА УЗВРАЋА УДАРАЦ: ''Престаните да критикујете мој изглед'', то је мизогинија (ФОТО)

Одувек је померала границе, али да ли зна када се треба зауставити?

1675864056_Madona-Profimedia-Shutter-sad.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/ Профимедиа
Oglas

Некадашња краљица попа, узвратила је на многобројне критике упућене на рачун њеног последњег појављивања, на доделама Греми награда. Мадона (64) је некада важила за прелепу жену, која има велику моћ трансформације.
Међутим, изгледа да се она не носи најбоље са старењем, па делује да сваки покушај да делује млађе доноси контра- ефекат. Изгледа да су операције и третмани подмлађивања узели данак, па је недавни изглед њеног лица, шокирао све. Дива је изгледала непрепознатљиво, осим што су јој обрве невидљиве, њено лице изгледа отекло и изобличено.

Ипак, Мадона се не да, па има спреман одговор на ове критике, називајући их '' деградирајућим и криком ејџизма и мизогиније''. Она је још изјавила да се људи који осуђују њену спољашњост фокусирају на погрешну ствар :

'' Свако ко збија шале је део већег проблема. Наше друштво одбија да слави жене старије од 45, и осећа потребу да кажњава жене, које су као она, снажне, самовољне, вредне и авантуристичког духа''.

Она је још додала, да се никада није извињавала због свог изгледа или начина на који се облачи, па сигурно неће  ни сада.

Она је још на свом Твитер налогу додала:

'' Деградирана сам од стране медија од почетка своје каријере, али разумем да је ово све тест и ја сам срећна да утирем пут свим женама којима ће после мене бити лакше у годинама које долазе'', закључила је она.

 

Да ли ради праву ствар, или је опет могла мало достојанственије и лепше да носи своје године, просудите сами.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas