· · Коментари: 0
певачица

Мадона ЗАПРЕПАСТИЛА СВЕ у познатој емисији: Пузала по столу, подизала хаљину и водитеља оставила у шоку (ВИДЕО)

Мадона је поново шокирала свет.

1633700504_profimedia-0637143550.jpg
Фото: Профимедиа

Поп звезда Мадона (63) гостовала је у емисији "Тхе Тонигхт Схоw" код Џимија Фелона, а водитељу и публици приредила не тако пријатне сцене.

Разговор је текао нормално све до тренутка када је певачица почела да говори о псицу Џејмсу Болдвину.

- Он је био велики извор инспирације, а једна од ствари које цитирам изнова је да су уметници овде да наруше мир. Зато се надам да сам пореметила не само ваш мир данас поподне, већ и мир људи који гледају емисију. Али то мислим на најбољи начин - рекла је Мадона.

Прочитајте још: АДЕЛ се враћа на сцену након 6 година: За сат време песму чуло 5 милиона људи (ВИДЕО)

Након овога певачица се потпуно неочекивано бацила на сто водитеља. Фелон није знао шта се дешава, а на лицу му се види колико је шокиран. У једном тренутку џентлменски је скинуо сако како би покрио Мадону, чија се већ прекратка сукња још више подигла.

Према мишњењу многих Мадона се обукла поприлично неукусно. Певачица је носила црну кратку хаљину, мрежасте чарапе и чипкани топ.

Певачица је након лежања на столу сишла и додатно подигла сукњу ка камери.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.