Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
смело

Мадонина ћерка покренула буру негативних коментара: Појавила се у никад краћој сукњи (ФОТО)

Лурд Леон поново у центру пажње

1647959238_lurd.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Велики број светски познатих личности окупио се на отварању продавнице купаћих костима СКИМС у Мајамију. Власница ове радње јесте Ким Кардашијан, а међу званицама била је и Мадонина ћерка, Лурд Леон.

Лурд је позната по свом бунтовном ставу и ексентричном понашању, због чега се често нађе у жижи јавности. На многим догађајима појављивала се у специфичним тоалетама, а видно је истицала и свој необријани пазух.

Прочитајте још: Бритни Сприс се враћа музици: Након дугогодишње паузе ПОП ПРИНЦЕЗА "стаје на ноге"

 На свечаном отварању продавнице Скимс појавила се у изузетно краткој љубичастој сукњи металик одсјаја и у розе корсету од сатена. Од накита одабрала је веће алке. Црвени кармин и розе светлуцаве штикле дале су завршну ноту целокупном стајлингу

Прочитајте још: Јована Јоксимовић објавила слику стару 21 годину: Да ли бисте је препознали?

Неки су целокупан стајлинг окарактерисали као вулгаран. Негативни коментари су се само низали "Све изгледају као да су из циркуса", "Сва врата у животу су јој била отворена, а она бира да изгледа и понаша се овако, "Лурдес изгледа као да има 50 година", "Сваки пут кад изађе у јавност, изгледа као жена лаког морала", "Изгледа апсолутно смешно", "Било би укусније гола да је дошла", "Ово је вулгарније од највулгарнијег".

Подсећања ради, Лурд је манекенка, али је открила да ју је мајка научила да изглед није једино по чему треба да буде позната.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas