Oglas
· · Komentari: 0
smelo

Madonina ćerka pokrenula buru negativnih komentara: Pojavila se u nikad kraćoj suknji (FOTO)

Lurd Leon ponovo u centru pažnje

1647959238_lurd.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Veliki broj svetski poznatih ličnosti okupio se na otvaranju prodavnice kupaćih kostima SKIMS u Majamiju. Vlasnica ove radnje jeste Kim Kardašijan, a među zvanicama bila je i Madonina ćerka, Lurd Leon.

Lurd je poznata po svom buntovnom stavu i eksentričnom ponašanju, zbog čega se često nađe u žiži javnosti. Na mnogim događajima pojavljivala se u specifičnim toaletama, a vidno je isticala i svoj neobrijani pazuh.

Pročitajte još: Britni Spris se vraća muzici: Nakon dugogodišnje pauze POP PRINCEZA "staje na noge"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

 Na svečanom otvaranju prodavnice Skims pojavila se u izuzetno kratkoj ljubičastoj suknji metalik odsjaja i u roze korsetu od satena. Od nakita odabrala je veće alke. Crveni karmin i roze svetlucave štikle dale su završnu notu celokupnom stajlingu

Pročitajte još: Jovana Joksimović objavila sliku staru 21 godinu: Da li biste je prepoznali?

Neki su celokupan stajling okarakterisali kao vulgaran. Negativni komentari su se samo nizali "Sve izgledaju kao da su iz cirkusa", "Sva vrata u životu su joj bila otvorena, a ona bira da izgleda i ponaša se ovako, "Lurdes izgleda kao da ima 50 godina", "Svaki put kad izađe u javnost, izgleda kao žena lakog morala", "Izgleda apsolutno smešno", "Bilo bi ukusnije gola da je došla", "Ovo je vulgarnije od najvulgarnijeg".

Podsećanja radi, Lurd je manekenka, ali je otkrila da ju je majka naučila da izgled nije jedino po čemu treba da bude poznata.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas