Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мајсторе, тамо су ти врата и путуј": Ђорђе Давид проговорио о афери МИТО у "Звездама Гранда" (ФОТО)

Певач је одлучио да проговори о актуелној теми

1682669590_josifovski_promocija_03042023_0087.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

У медијима је била врло актуелна афера о миту у Звездама Гранда. У жижи јавности сад се нашао и Ђорђе Давид, односно наводи да узима новац од такмичара.

Он је одлучио да објасни о чему се ради и стане на пут свим гласинама:

- Имамо нови лонац који је спакован пре неки дан, али нећу да именујем. Оптужују да сам ја од очева узимао паре, а да сам са девојкама имам латентне флертове, то је ван памети! Све је лако за проверити, па сви знамо ко су момци и девојке који су прошли кроз такмичење, па ево окрените њих и родитеље њихове. Да ли мислите да би Поповић будалу која ради такве ствари држао два минута иза кулиса. Било би само "Мајсторе, тамо су врата и путуј!" - изјавио је за "Гранд".

На питање новинара који је мотив за такво понашање, одговорио је:

- Мислим да ово такмичење опстаје много дуго и није им јасно како јер у који год лонац да се ставе "Звезде Гранда" задржавају свој печат. Поповић је мастермајнд у целој причи и непогрешиво тачно води циркус, а ми као звери у циркусу знамо тачно који је наш задатак.

Подсећамо, у центру скандала нашла се Снежана Ђуришић када ју је један од такмичара оптужио да је тражила новац за проналазк у наредни круг, али је то она демантовала.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas