Oglas
· · Komentari: 0

"Majstore, tamo su ti vrata i putuj": Đorđe David progovorio o aferi MITO u "Zvezdama Granda" (FOTO)

Pevač je odlučio da progovori o aktuelnoj temi

1682669590_josifovski_promocija_03042023_0087.JPG
Foto: ATA images
Oglas

U medijima je bila vrlo aktuelna afera o mitu u Zvezdama Granda. U žiži javnosti sad se našao i Đorđe David, odnosno navodi da uzima novac od takmičara.

On je odlučio da objasni o čemu se radi i stane na put svim glasinama:

- Imamo novi lonac koji je spakovan pre neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa devojkama imam latentne flertove, to je van pameti! Sve je lako za proveriti, pa svi znamo ko su momci i devojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i roditelje njihove. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo "Majstore, tamo su vrata i putuj!" - izjavio je za "Grand".

Na pitanje novinara koji je motiv za takvo ponašanje, odgovorio je:

- Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave "Zvezde Granda" zadržavaju svoj pečat. Popović je mastermajnd u celoj priči i nepogrešivo tačno vodi cirkus, a mi kao zveri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak.

Podsećamo, u centru skandala našla se Snežana Đurišić kada ju je jedan od takmičara optužio da je tražila novac za pronalazk u naredni krug, ali je to ona demantovala.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas