Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАЛИ МАРИО ЋЕ УЖИВАТИ У ЛУКСУЗУ! Овде ће Марија Шерифовић живети са сином, соба за бебу је већ СПРЕМНА

Марија Шерифовић добила је бебу уз помоћ сурогат-мајке. Дете се родило у Лос Анђелесу, где се поп звезда и сада налази, а ускоро ће довести сина Марија у Србију.

1702718514_284555_marija-serifovic-foto-n-skenderija_f.jpg
Фото: Новости архива
Oglas

Заједно са мајком Верицом брине о сину, ком је дала име Марио, а која је била уз њу све време. Марија ће са дететом живети у Београду.

Марија Шерифовић се пре две године уселила у луксузни стан у Београду на води који је знатно већи и луксузнији од оног у ком је пре живела у једном новобеоградском насељу. Као да је већ тада знала да ће добити бебу, одлучила се за некретнину која је пространија, има три спаваће собе и два купатила.

У Маријином стану доминира сива боја, све је уређено у минималистичком стилу и са много укуса.

Иако важи за особу која свој приватни живот покушава да сачува од јавности колико год је могуће, захваљујући њеном Инстаграм профилу фанови су имали прилику да стекну утисак у каквој раскоши живи једина српска евровизијска победница.

Марија Шерифовић је, иначе, уз помоћ мајке Верице у протеклим месецима адаптирала свој животни простор за долазак детета. Почетком новембра је објавила видео на ком се види како "мајсторише" по кући, а сада је јасно да је опремала дечију собу како би све било спремно за долазак сина.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas