Oglas
· · Komentari: 0

MALI MARIO ĆE UŽIVATI U LUKSUZU! Ovde će Marija Šerifović živeti sa sinom, soba za bebu je već SPREMNA

Marija Šerifović dobila je bebu uz pomoć surogat-majke. Dete se rodilo u Los Anđelesu, gde se pop zvezda i sada nalazi, a uskoro će dovesti sina Marija u Srbiju.

1702718514_284555_marija-serifovic-foto-n-skenderija_f.jpg
Foto: Novosti arhiva
Oglas

Zajedno sa majkom Vericom brine o sinu, kom je dala ime Mario, a koja je bila uz nju sve vreme. Marija će sa detetom živeti u Beogradu.

Marija Šerifović se pre dve godine uselila u luksuzni stan u Beogradu na vodi koji je znatno veći i luksuzniji od onog u kom je pre živela u jednom novobeogradskom naselju. Kao da je već tada znala da će dobiti bebu, odlučila se za nekretninu koja je prostranija, ima tri spavaće sobe i dva kupatila.

U Marijinom stanu dominira siva boja, sve je uređeno u minimalističkom stilu i sa mnogo ukusa.

Iako važi za osobu koja svoj privatni život pokušava da sačuva od javnosti koliko god je moguće, zahvaljujući njenom Instagram profilu fanovi su imali priliku da steknu utisak u kakvoj raskoši živi jedina srpska evrovizijska pobednica.

Marija Šerifović je, inače, uz pomoć majke Verice u proteklim mesecima adaptirala svoj životni prostor za dolazak deteta. Početkom novembra je objavila video na kom se vidi kako "majstoriše" po kući, a sada je jasno da je opremala dečiju sobu kako bi sve bilo spremno za dolazak sina.

 

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas