Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мало ко зна да је МЕТЈУ ПЕРИ СЛОМИО СРЦЕ ЏУЛИЈИ РОБЕРТС: Кукавички ју је оставио, а њихов раскид сведочи КОЛИКО ЈЕ БИО НЕСРЕЋАН (ВИДЕО)

Метју Пери пронађен је мртав у својој кади, и та вест сломила је фанове серије Пријатељи. Његов приватни живот био је изузетно буран, а борба са зависношћу уништила је многе његове везе. Иако се не зна много о његовом љубавнон животу, познато је да је Метју био у краткој вези са једном од највећих звезда Холивуда- Џулијом Робертс.

1698573577_1.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Метју Пери, у својим мемоарима открио је зашто је прекинуо романсу са глумицом Џулијом Робертс- 30 година након што је та веза почела.

Славна Џулија Робертс појавила се као гост у популарном ситкому и имала је посебан захтев за продуценте- "прихватиће улогу једино ако њен лик буде повезан са Чендлером Бингом". Пери је сазнао за то, а продукција га је замолила да он управо због тога контактира глумицу.

"Послао сам тада руже и на папиру написао: "Једина ствар која је узбудљивија од шансе да ћеш учествовати у шоуу јесте да напокон имам изговор да ти пошаљем цвеће". Не само да је Џулија прихватила улогу его ми је послал и поклон- пецива", рекао је глумац за "Тајмс".

Уследило је тромесечно удварање које је обележило свакодневно слање факсова у Француску где је Џулија снимила филм. Када је дошла на снимање "Пријатеља", већ је била у вези са Перијем.

Глумац у аутобиографији "Фриендс, Ловерс Анд Тхе Биг Террибле Тхинг Перрy",која ће се ускоро наћи у продаји, открива да су Џулија и он размењивали стотине порука дневно, пре него што је слање мејлова постало уобичајено.

"Три или четири пута дневно седио бих крај свог факса и гледао како папирић полако открива њено наредно писмо. Био сам толико узбуђен да бих неке вечери завршио на некој забави и кокетирао са привлачном женом па прекинуо разговор како бих могао да отрчим кући и видим да ли је стигао нови факс", додао је Пери који је раскинуо са Џулијом два месеца након што се она појавила у серији.

"Забављање са Џулијом Робертс било је превише за мене. Стално сам био уверен у то да ће раскинути са мном. Зашто не би? Нисам био довољан и никада не бих могао да будем довољан. Био сам сломљен, понизан, недостојан љубави. Дакле, уместо да се суочим са неизбежном агонијом губитка ње, прекинуо сам са прекрасном и бриљантном Џулијом Робертс. Можда је мислила да се дружи с аТВ типом, а ТВ тип је сада раскинуо са њом. Не могу да опишем тај израз збуњености на њеном лицу након што сам јој рекао", испричао је.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas