Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

МАМА И ТАТА МИЛИОНЕРИ, А ОНА ЖИВИ СКРОМНО: Ево чиме се бави ћерка Саше Поповића и Сузане Јовановић

Поводом женидбе сина Сузане Јовановић, породица Поповић се поново нашла у центру пажње

1653055347_pjimage---2022-05-20T155614.904.jpg
Фото: АТА
Oglas

Сашина и Сузанина деца позната су по томе да су врло приземна и скромна, као и да не воле пажњу медија. Из тог разлога наследницу директора "Гранд" продукције и познате фолкерке скоро никад не виђамо у медијима. Јуче је била једна од ретких ситуација када је Александра пристала да изађе пред камерама и одмах је оставила утисак на све.

Поготово због одабира одевне комбинације, будући да су многи прокоментарисали да је ћерка једног од најбогатијих људи у нашој земљи одлучила да обуче комплет од 200 евра.

Прочитајте још: Сузана Јовановић и Саша Поповић оженили сина: Млада блиста у венчаници популарног кроја, а ову песму су одабрали за први плес (ФОТО)

И да заиста не жели не воли да показује да су јој родитељи имућни,показује и тиме што ради и труди се сама да заради за себе динар. Упркос богатству у ком је одрасла, није се либила да и сама покрене бизнис од којег би могла да живи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

- Њу не занима да ради у "Гранду". У другим је водама, а син је тонац у "Гранду". Кад заврши студије, видећемо - изјавио је за "Блиц" Саша Поповић на питање о наследници.

Међутим, оно што је познато је да је Александра (22) напустила факултет и да је уместо да се школује, одлучила да крене да зарађује.

Прочитајте још: МИЛИЦА МАНДИЋ ОТВОРИЛА ДУШУ: Живела са петочланом породицом у 44 квадрата, а отац је гледао само њена финала

Она је завршила курс за маникир и педикир и тренутно је фокусирана на улепшавање жена.

- Она је скромна. Рекла нам је: "Немојте случајно да ми правите неку журку и да ми правите рођендан јавно, ја то не желим". Ми поштујемо њене жеље и мислимо да је прави корак учинила ка свету одраслих, Јако је скромна, не тражи ништа... Дете је познатих родитеља и може све, али ништа не тражи. Стварно сам поносна, и сваки дан кажем да сам благословена што имам такву децу, такав је и син, а таква је и она - испричала је Сузана Јовановић када су је питали за прославу ћеркиног 18. рођендана.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas