Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сузана Јовановић и Саша Поповић оженили сина: Млада блиста у венчаници популарног кроја, а ову песму су одабрали за први плес (ФОТО)

Син Сузане Јовановић, Данијел, оженио се јуче девојком Тијаном

1653029373_79738a852a637a258e0c433a68f3b5ed0615481e.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Сузана Јовановић и Саша Поповић јуче су имали много разлога за срећу. Данијел, Сузанин син из првог брака, оженио се дугогодишњом девојком Тијаном.

Велика прослава направљена је у једном ресторану у Београду, а окупила је много познатих личности.

Све је пратила свадбена еуфорија, па су са великим осмесима позирали фотографима.

- Узбуђени смо, први пут из наше куће иде нека свадба после мене и Сузане - рекао је Саша Поповић.

Прочитајте још: МИЛИЦА МАНДИЋ ОТВОРИЛА ДУШУ: Живела са петочланом породицом у 44 квадрата, а отац је гледао само њена финалац

Сузана и ћерка Александра за ову прилику одабрале су одела јарких боја, изузетно популарне комаде пролећне сезоне. Супруга Саше Поповића понела је наранџасто одело широких ногавица које прати такође шири крој сакоа, а да цела комбинација буде занимљивија бирала је љубичасту кошуљу испод. Док је ћерка Александра носила плаво одело сличног кроја које је дало савршен контраст њеној црвеној коси.

Млада, Тијана, носила је сирена хаљину од чипке, а њен супруг, Данијел, класично црно одело. За први плес младенци су бирали хит Мише Ковача.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand tv (@grand_televizija)

Венчању су присуствовале и броје познате личности: Цеца, Вики Миљковић, Лепа Брена, Воја Недељковић са супругом, Биљана Сечивановић, Ана Бекута, Сања Кужет..

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas