· · Коментари: 0

Манекенка из Чачка која је делила насловницу са Наоми Кембел и радила са Леди Гагом: За њеном лепотом "одлепиле" и МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ (ФОТО)

Антонина не заборавља своје српско порекло

1683716904_profimedia-0385320385.jpg
фото: Профимедиа

Антонина Петковић, манекенка из Чачка, веома млада успела је да „направи име" у свету моде, али и једнако очара поједине музичке звезде. Брендови попут „Цхлоé", „Армани", „Валентино"... Па све до Карла Лагерфелда, Тома Форда, те Викторије Бекам, „откинули" су на њену лепоту и шарм. 

Међу насловницама које је красила, посебно се издваја она с Наоми Кембел, с којом је сарађивала као једно од заштитних лица куће која је доступна и у нашој земљи. Једном приликом, такође, радила је и раме уз раме са Лејди Гагом, што ће јој свакако остати међу најлепшим сећањима.

Иако је, народски речено, пропутовала пола света, не заборавља своје корене. Србију обожава, Београд и, наравно, свој родни крај, а пре неколико година поново се била и настанила у престоници. 

- Ја сам из Чачка па се често зажелим породице и пријатеља који живе тамо. Недостаје ми и Београд, у ком проводим много времена кад сам у Србији. Оно што је сигурно јесте то да добрих људих има свуда и они моју свакодневицу чине лепшом. Уживам у шетњама Београдом, али исто тако волим „хаос" на улицама Њујорка, јер покреће и буди креативност - казала је једном приликом за „Глорију" ова лепотица, којој је насловница француског „Вога" неостварена, а велика жеља. 

Породица на првом месту

Мишљење најмилијих изузетно јој је важно, као и њихова подршка. По питању планова по завршетку каријере, једном је за медије изјавила:

- Имам много интересовања, али треба времена да се све то искристалише. Постоји неки план, јер у животу ништа не препуштам случају. У вези са сваком одлуком се консултујем с породицом, па тако и у вези са тим. Ипак, још је код мене јака жеља да се бавим моделингом. У томе уживам сваког дана све више и за то имам пуну подршку својих ближњих. 

Кад дође време да се повучем, сигурна сам да ћу донети најбољу могућу одлуку за даље - закључила је била Антонина. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.