Oglas
· · Komentari: 0

Manekenka iz Čačka koja je delila naslovnicu sa Naomi Kembel i radila sa Ledi Gagom: Za njenom lepotom "odlepile" i MUZIČKE ZVEZDE (FOTO)

Antonina ne zaboravlja svoje srpsko poreklo

1683716904_profimedia-0385320385.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Antonina Petković, manekenka iz Čačka, veoma mlada uspela je da „napravi ime" u svetu mode, ali i jednako očara pojedine muzičke zvezde. Brendovi poput „Chloé", „Armani", „Valentino"... Pa sve do Karla Lagerfelda, Toma Forda, te Viktorije Bekam, „otkinuli" su na njenu lepotu i šarm. 

Među naslovnicama koje je krasila, posebno se izdvaja ona s Naomi Kembel, s kojom je sarađivala kao jedno od zaštitnih lica kuće koja je dostupna i u našoj zemlji. Jednom prilikom, takođe, radila je i rame uz rame sa Lejdi Gagom, što će joj svakako ostati među najlepšim sećanjima.

Iako je, narodski rečeno, proputovala pola sveta, ne zaboravlja svoje korene. Srbiju obožava, Beograd i, naravno, svoj rodni kraj, a pre nekoliko godina ponovo se bila i nastanila u prestonici. 

- Ja sam iz Čačka pa se često zaželim porodice i prijatelja koji žive tamo. Nedostaje mi i Beograd, u kom provodim mnogo vremena kad sam u Srbiji. Ono što je sigurno jeste to da dobrih ljudih ima svuda i oni moju svakodnevicu čine lepšom. Uživam u šetnjama Beogradom, ali isto tako volim „haos" na ulicama NJujorka, jer pokreće i budi kreativnost - kazala je jednom prilikom za „Gloriju" ova lepotica, kojoj je naslovnica francuskog „Voga" neostvarena, a velika želja. 

Porodica na prvom mestu

Mišljenje najmilijih izuzetno joj je važno, kao i njihova podrška. Po pitanju planova po završetku karijere, jednom je za medije izjavila:

- Imam mnogo interesovanja, ali treba vremena da se sve to iskristališe. Postoji neki plan, jer u životu ništa ne prepuštam slučaju. U vezi sa svakom odlukom se konsultujem s porodicom, pa tako i u vezi sa tim. Ipak, još je kod mene jaka želja da se bavim modelingom. U tome uživam svakog dana sve više i za to imam punu podršku svojih bližnjih. 

Kad dođe vreme da se povučem, sigurna sam da ću doneti najbolju moguću odluku za dalje - zaključila je bila Antonina. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas