· · Коментари: 0

Марија Шерифовић објаснила шта ће се дешавати са "Звездама Гранда": "Било је разноразних натписа и драма, али једину истину знамо ми запослени"

Певачица Марија Шерифовић је одлучила да "поведе" гледаоце и покаже им како изгледа један дан снимајући “Звезде Гранда“

1665157710_9e0ff2a3a01013003c40a3fc906241bb7c5db05c.jpg
Фото: Ата имагес

Певачица Марија Шерифовић одлучила је да настави да снима видее за Јутјуб канал на одушевљење бројних људи који је прате.

Снимање наставка музичког такмичење о коме се много причало је коначно почело, а Марија је показала како изгледа њен први радни дан.

На почетку Марија је одговорила на бројна питања у вези са наставком најпопуларнијег музичког такмичења:

- Било је разноразних натписа и драма, хоће ли се наставити “Звезде Гранда“, хоће ли пропасти и тако даље, али једину истину знамо ми запослени да тако кажем. Драма је у току да ли ћемо се емитовати на истој телевизији или ће доћи до неке промене. Ја знам када ће “Звезде Гранда“ почети, али не смем да вам откривам још, једина је тематика где ћете нас гледати али знаће се јако брзо - рекла је она у новом влогу.

Прочитајте још: Трудна Богдана Ражнатовић: Вељко на несвакидашњи начин открио пол детета, а изабрали су ово име (ВИДЕО)

Јавила се могућност да наша евровизијска победница више неће бити у улози жирија, али ипак је схватила да јој време дозвољава да још увек буде део такмичења. 

- Знајући неке моје планове приватне и пословне у будућности, схватила сам да имам времена за још ту једну сезону. Знам да сам рекла већ пар пута да више нећу бити део “Звезда Гранда“, али зато постоје преговори-објансила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.