· · Komentari: 0

Trudna Bogdana Ražnatović: Veljko na nesvakidašnji način otkrio pol deteta, a izabrali su ovo ime (VIDEO)

Veljko i Bogdana Ražnatović postaće roditelji po drugi put

1665156194_980b86f6dd46ee042c09114f3d8c066487c07c22.jpg
Foto: Ata images

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Rodić danas su objavili će njihova porodica da postane bogatija za još jednog člana.

Za šest meseci Veljko i Bogdana postaće roditelji po drugi put. Par je sa pratiocima na Instagramu podelio radosne vesti, kao i interesantan način saznavanja pola drugog deteta.

Pročitajte još: Jelena Đoković pokazala savršeno isklesane trbušnjake i otkrila tajnu vitke linije: "Boleo me svaki deo tela DVE nedelje" (VIDEO)

Sa porodicom i prijateljima okupili su se u šumi, a Veljko je lukom i strelom gađao balon i otkrio da čekaju drugog dečaka.

- Je l' sam rekao, bre - uzviknuo je Veljko nakon što je balon pokazao plavu boju.

Veljko je ispod snimka oktivanja pola deteta otkrio i ime naslednika: 

- Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi.

Veljko i Bogdana imaju dvogodišnjeg sina Željka.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.