· · Коментари: 0
ВИРТУЕЛНИ СВЕТ

МЕГА ПОТЕЗ: Меган Маркл и Принц Хари планирају велики НОВ ПРОЈЕКАТ, погледајате о чему се ради!

Изгледа да су Меган и Хари у току са светском технологијом, те да праве планове како то може помоћи развоју њиховог бизниса

1668610820_EPA-Megan-i-Hari-.jpg
Пхото: ЕПА

Војвоткиња и војвода од Сасекса су наводно у преговорима са једном компанијом за високу технологију, да развију свој бизнис. Они планирају да изграде свој виртуелни свет, такозвани 'Метаверз', који им може донети милион нових фанова.

О чему се заправо ради?

Фото: Схуттерстоцк

У питању би била прва светска јавна 'продаја простора', у виртуелном мултиверзуму, за коју многи мисле да би била будућност Интернета. Мултиверзум је, судећи према причама, логична еволуција Интернета, померајући се са текстуалних веб-сајтова у дељене тродимензионалне просторе, где корисници имају интеракцију као аватари. Звучи занимљиво?

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још:  Они вас НИКАДА неће издати: Хороскопски знак који ће стати у вашу ОДБРАНУ по сваку цену

Многи познаваоци из ове области, верују да ће Метаверз имати широку примену у социјализацији, догађајима, гејмингу, шопингу, па чак и послу. Ово неће бити само једна платформа, већ неколико онлајн дестинација, који ће подржавати прилагодљиве аватаре, и средства која можете да премештате из једног виртуелног места на друго.
По узору на то, мрежа Фејсбук је већ променила корпоративно име у 'Мета', и планира да утроши 10 билиона фунти за 
прављење нове платформе.

Фото: ЕПА

Прочитајте још: Ема Томпсон, када живот прекопира филмски сценарио: '' БИЛА САМ ПОЛУ-ЖИВА, мајка ми је увек говорила да је првих 20 година најтеже''

Хари и Меган прате у стопу технолошке новине, и упознати су су Метаверзом, као и Џастин Бибер и Парис Хилтон.
Извор близак пару, рекао је за 'Тхе Миррор': '' И Меган и Хари верују у већу могућност ширења своје поруке свету,
уколико буду присутни у виртуелном, као и у реалном свету''. Такође се наводи и да су већ разговарали са стручњацима из ове области, и верује се да је ово следећи корак да њихов бренд постане још глобалнији.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.