Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Фокс је синоћ поново шокирала изгледом: "Промене које видим нису последица шминке"

Меган Фокс се појавила синоћ на годишњој додели награда магазина "Пипл" неколико дана након што су многи коментарисали њен наизглед другачији изглед током финала Супербоула.

1708355279_profimedia-0843604398.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган је прескочила црвени тепих, али је изашла на сцену у белој хаљини која прати линију тела и сеже до пода.

Глумица је задржала розе боју косе, а изгледу је додала јаркоцрвени кармин.

Пластични хирурзи су недавно коментарисали њен другалији изглед и наводно је глумица оперисала нос, напунила образе и подигла обрве, пише Дејли Мејл.

Др Норман Роу, пластични хирург са седиштем у Њујорку, рекао је да верује да је могла да има више захвата.

- Имала је ринопластику. Мост њеног носа је промењен у лепшу линију, а врх је побољшан. Изгледа као да има ботокс у обрвама, филер за усне и филер за образе. Промене које видим нису последица шминке или разлика у осветљењу, оне су створене хируршким процедурама - мишљење је хирурга.

Меган никада није јавно говорила о томе да је имала естетске корекције или операције, она је своје мисли о пластичној хирургији поделила са часописом Аллуре 2010. године.

- Охрабрила бих свакога да прво разговара са терапеутом, да покуша да схвати одакле долази та жеља, јер много пута то није повезано са вашим зубима, носом или брадом, операција нец́е ублажити ту несигурност. Ако, онда, осец́ате: „Ово је нешто што желим да урадим“, онда то урадите. Невероватно је да имамо технологију да радимо ствари које радимо - рекла је тада Меган.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas