Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл открила како се породица носи са губитком краљице Елизабете: "Заиста сам захвална што сам могла да будем са мужем"

Меган Маркл и принц Хари су се након сахране краљице Елизабете у септембру вратили у Америку где су наставили са породичним животом који воде ван краљевства са двоје деце

1666182798_profimedia-0720706889.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Војвоткиња од Сасекса је сада први пут испричала своје виђење тока како се целокупна породица носи са губитком краљице Елизабете, која је преминула 8. септембра.

- У великим тренуцима у животу добијате много перспективе. То вас тера да се запитате на шта желите да усмерите своју енергију. Управо сада, осец́амо се пуни енергије и узбуђени смо због свих ствари које смо градили. Такође смо фокусирани на нашу основу - рекла је Меган у интервјуу за Вариетy.

Прочитајте још: Велика исповест чувеног Чендлера из "Пријатеља" о зависности: "Лекари су мојој породици рекли да имам два процента шансе да живим"

Иако постоје бројне негативне приче о томе како се британска краљевска породица слаже са супругом прица Харија, Меган је пристуствовала сахрани и све време била уз супруга и остале чланове породице. Како истиче, имала је част да буде у друштву краљице Елизабете.

- Дошло је до таквог излива љубави и подршке. Заиста сам захвална што сам могла да будем са својим мужем да га подржим, посебно током тог времена. Оно што је тако лепо је погледати наслеђе које је његова бака могла да остави на толико страна. Осец́ам дубоку захвалност што сам могао да проведем време са њом и да је упознам. Било је то тешко време, али мој муж, увек оптимиста, рекао је: „Сада се поново ујединила са својим мужем" -  испричала је Меган за поменути часопис.

Меган се такође присетиле тенутака са покојном краљицом, присец́ајуц́и се свог првог званичног изласка са краљицом како би заједно погледале представу у Чеширу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas