· · Komentari: 0

Megan Markl otkrila kako se porodica nosi sa gubitkom kraljice Elizabete: "Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa mužem"

Megan Markl i princ Hari su se nakon sahrane kraljice Elizabete u septembru vratili u Ameriku gde su nastavili sa porodičnim životom koji vode van kraljevstva sa dvoje dece

1666182798_profimedia-0720706889.jpg
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa je sada prvi put ispričala svoje viđenje toka kako se celokupna porodica nosi sa gubitkom kraljice Elizabete, koja je preminula 8. septembra.

- U velikim trenucima u životu dobijate mnogo perspektive. To vas tera da se zapitate na šta želite da usmerite svoju energiju. Upravo sada, osećamo se puni energije i uzbuđeni smo zbog svih stvari koje smo gradili. Takođe smo fokusirani na našu osnovu - rekla je Megan u intervjuu za Variety.

Pročitajte još: Velika ispovest čuvenog Čendlera iz "Prijatelja" o zavisnosti: "Lekari su mojoj porodici rekli da imam dva procenta šanse da živim"

Iako postoje brojne negativne priče o tome kako se britanska kraljevska porodica slaže sa suprugom prica Harija, Megan je pristustvovala sahrani i sve vreme bila uz supruga i ostale članove porodice. Kako ističe, imala je čast da bude u društvu kraljice Elizabete.

- Došlo je do takvog izliva ljubavi i podrške. Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa svojim mužem da ga podržim, posebno tokom tog vremena. Ono što je tako lepo je pogledati nasleđe koje je njegova baka mogla da ostavi na toliko strana. Osećam duboku zahvalnost što sam mogao da provedem vreme sa njom i da je upoznam. Bilo je to teško vreme, ali moj muž, uvek optimista, rekao je: „Sada se ponovo ujedinila sa svojim mužem" -  ispričala je Megan za pomenuti časopis.

Megan se takođe prisetile tenutaka sa pokojnom kraljicom, prisećajući se svog prvog zvaničnog izlaska sa kraljicom kako bi zajedno pogledale predstavu u Češiru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.