Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Краљевска породица

Меган Маркл се вратила са подкастом након краљичине смрти: Ово није споменула

Нова епизода подкаста Меган Маркл

1665051520_Megan-Markl-1.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл вратила се са снимањем свог подкаста ''Арцхетyпес'', која је за кратко време освојила аудиторијум, а која се бави темама етикетирања и спутавања жена, кроз разговоре са особама из различитих друштвених миљеа.

Прочитајте још: Болдвин направио договор са породицом преминуле Халине Хачинс: "Постигли смо нагодбу"

Само три епизоде војвоткињиног подкаста су објављене пре него што је краљица Елизабета ИИ преминула прошлог месеца, и сви су очекивали да јавно изрази саучешће, али то се није десило.

Фото: профимедиа

Њу је више занимала расправа о заводницама азијског порекла у Холиводу, а на ту тему је разговарала са комичарком Маргарет Чо и новинарком Лизом Линг. Речи о краљичиној смрти није било, већ су теме разговора биле потешкоће које је комичарка доживела као Американка пореклом из Азије, током пробијања у Холивуду.

Меган је рекла да није била свесна стигме са којом се суочавају жене азијског порекла већ дуги низ година. Говорила је и о свом одрастању у Лос Анђелесу, који је био:'' Пун културе коју сте могли да видите, осетите, чујете, и пробате на дневној бази'' и рекла да стварно воли да упознаје друге културе, а између осталог осврнула се и на одласке у корејску бању са својом мајком, као тинејџерка.

''То је било веома понижавајуће искуство за девојчицу која пролази кроз пубертет, јер уђеш у собу са женама од девет до можда деведесет година, које шетају голе и чекају у реду за пилинг за тело.Све што сам желела тада је купаћи костим'', каже Меган у свом подкасту.

Иначе, у поруци на страници подкаста Спотифy, након краљичине смрти пише:'' Нове епизоде биће паузиране током званичног периода жалости за Њеним величанством Краљицом Елизабетом ИИ.'' Након повратка са снимањем епизода, нема ни речи о овом битном и тужном догађају из краљевске породице. Ово неочекивано понашање опет је довело у питање помирење између браће Харија И Вилијама.

Прочитаје још: Бритни Спирс поново шокира: "Поп принцеза" позирала потпуно гола на градској плажи (ФОТО)

Меган и Хари вратили су се у Калифорнију након краљичине државне сахране, а Сасекси су били у посети Уједињеном Краљевству игром случаја, у време смрти. Упркос турбулентним односима у Краљевској породици, Сасекси и други чланови породице, били су уједињени у тузи, па је изненађење Меганиних пратиоца што то не спомиње заиста велико.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas