· · Komentari: 0

Britni Spirs ponovo šokira: "Pop princeza" pozirala potpuno gola na gradskoj plaži (FOTO)

Britni Spirs još jednom je otišla korak dalje

1665050314_profimedia-0641664502.jpg
Foto: Profimedia

Taman kad je uspela da odbaci starateljstvo oca i naizgled sredi svoj život Britni Spirs nastavila je sa neprijatnim iznenađenjima. Sa pravom je dobila nadimak "pop princeza", ali teret slave godinama je za nju pretežak.

Britni ostaje verna objavljivanju golih fotografijama, pa je ponovo podelila jednu takvu sa 42 miliona pratilaca na Instagramu. Fotografisala se potpuno gola na javnoj plaži na Havajima i sve vreme pozirala pred prisutnima.

Pročitajte još: Kristijan Bejl otkriva da se Leonardu di Kapriju nudi svaka glavna muška uloga u Holivudu: „Svaku ulogu koju bilo ko dobije, to je zato što ju je on odbio“

Britni nije imala ništa osim velikog crvenog šešira za sunce i srebrnog sata, a s obzirom da je na odmoru sa trećim suprugom Semom Asgarijem možda ju je on i fotografisao.

Foto: printscreen/ Instagram/ britneyspears

Ovakve fotografije dolaze nakon što je njen bivši suprug Kevin Federlajn (44) nagovestio da su njihovi sinovi tinejdžeri Džejden (16) i Šon Preston (17) posramljeni njenim objavama na društvenim mrežama.

- Momci su odlučili da je trenutno ne vide. Prošlo je nekoliko meseci otkako je nisu videli. Celu ovu stvar je bilo teško gledati. Teže je gledati kroz šta moji momci prolaze nego bilo šta drugo - otkrio je Kevin za Daily Mail.

Kevin je rekao da se osećao prinuđenim da se izvini dečacima zbog svega što doživaljavaju zbog majke.

Pomenute eskplicitne fotografije možete da pogledate OVDE.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.