· · Komentari: 0
Kraljevska porodica

Megan Markl se vratila sa podkastom nakon kraljičine smrti: Ovo nije spomenula

Nova epizoda podkasta Megan Markl

1665051520_Megan-Markl-1.jpg
Foto: Profimedia

Megan Markl vratila se sa snimanjem svog podkasta ''Archetypes'', koja je za kratko vreme osvojila auditorijum, a koja se bavi temama etiketiranja i sputavanja žena, kroz razgovore sa osobama iz različitih društvenih miljea.

Pročitajte još: Boldvin napravio dogovor sa porodicom preminule Haline Hačins: "Postigli smo nagodbu"

Samo tri epizode vojvotkinjinog podkasta su objavljene pre nego što je kraljica Elizabeta II preminula prošlog meseca, i svi su očekivali da javno izrazi saučešće, ali to se nije desilo.

Foto: profimedia

NJu je više zanimala rasprava o zavodnicama azijskog porekla u Holivodu, a na tu temu je razgovarala sa komičarkom Margaret Čo i novinarkom Lizom Ling. Reči o kraljičinoj smrti nije bilo, već su teme razgovora bile poteškoće koje je komičarka doživela kao Amerikanka poreklom iz Azije, tokom probijanja u Holivudu.

Megan je rekla da nije bila svesna stigme sa kojom se suočavaju žene azijskog porekla već dugi niz godina. Govorila je i o svom odrastanju u Los Anđelesu, koji je bio:'' Pun kulture koju ste mogli da vidite, osetite, čujete, i probate na dnevnoj bazi'' i rekla da stvarno voli da upoznaje druge kulture, a između ostalog osvrnula se i na odlaske u korejsku banju sa svojom majkom, kao tinejdžerka.

''To je bilo veoma ponižavajuće iskustvo za devojčicu koja prolazi kroz pubertet, jer uđeš u sobu sa ženama od devet do možda devedeset godina, koje šetaju gole i čekaju u redu za piling za telo.Sve što sam želela tada je kupaći kostim'', kaže Megan u svom podkastu.

Inače, u poruci na stranici podkasta Spotify, nakon kraljičine smrti piše:'' Nove epizode biće pauzirane tokom zvaničnog perioda žalosti za NJenim veličanstvom Kraljicom Elizabetom II.'' Nakon povratka sa snimanjem epizoda, nema ni reči o ovom bitnom i tužnom događaju iz kraljevske porodice. Ovo neočekivano ponašanje opet je dovelo u pitanje pomirenje između braće Harija I Vilijama.

Pročitaje još: Britni Spirs ponovo šokira: "Pop princeza" pozirala potpuno gola na gradskoj plaži (FOTO)

Megan i Hari vratili su se u Kaliforniju nakon kraljičine državne sahrane, a Saseksi su bili u poseti Ujedinjenom Kraljevstvu igrom slučaja, u vreme smrti. Uprkos turbulentnim odnosima u Kraljevskoj porodici, Saseksi i drugi članovi porodice, bili su ujedinjeni u tuzi, pa je iznenađenje Meganinih pratioca što to ne spominje zaista veliko.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.