Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МЕНЕ СВИ МОГУ ДА ПРЕВАРЕ": Рада Манојловић признала да је лаковерна - "Увек паднем у ватру"

Рада Манојловић открила податак о себи који би мало ко признао

1712229259_Foto-Ataimages.rs-Rada-Manojlovic2.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Рада Манојловић признала је да је једна од оних коју сваки пут насанкају када је у календару 1. април.

Она је открила да ће покушати да узврати истом мером овога пута, а објаснила је и због чега сваки пут поверује у нечију првоаприлску шалу.

- Сваке године наседнем на 1. април. Мене можеш да смоташ око прста, заправо док пуцнеш прстима јер сам лаковерна. Верујем људима и верујем у све што прочитам у новинама, тек увече када видим да је 1. април и када дођем к’ себи, онда се опасуљим. Али стварно, јер увек паднем у ватру. И кажем том неком „немој да ми причаш, шта је било“, да би ми после рекли да се опустим јер је 1. април – испричала је Рада и открила због чега је често насамаре на светски дан шале.

- Зато што не размишљам заправо. Не знам ни који је дан, ни која година, а камоли датум – додала је Рада.

Певачица је открила и да ли је њој полазило за руком да насанка некога за 1. април.

- Нисам то успевала зато што не умем да ћутим. Не умем да лажем. Сада то можда необично звучи, али чак и кад неко други у мом друштву зафркава тог неког трећег, ја сам та која каже „дај, кажи му“. Уништим сваку шалу. Не могу да се суздржим, као неко дете сам – признала је Рада умиљатим гласом.

-Када видим да неко поверује у то, имаш људе који те држе у тој шали, може и сат времена да те „малтретира“ – додала је Рада и објаснила због чега не може да држи језик за зубима.

Она је признала и да јој се никада није десило да закасни са првоаприлском шалом и да добије чувену реченицу „први април прош’о, магарац ти дош’о“.

- Још нисмо с коња на магарца прешли, али ко хоће мене да превари може то слободбно да уради. Увек ћу да поверујем, да наседнем. А ја ћу морати да смислим нешто, наћи ћу ваш број – закључила је певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas