Oglas
· · Komentari: 0

"MENE SVI MOGU DA PREVARE": Rada Manojlović priznala da je lakoverna - "Uvek padnem u vatru"

Rada Manojlović otkrila podatak o sebi koji bi malo ko priznao

1712229259_Foto-Ataimages.rs-Rada-Manojlovic2.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Rada Manojlović priznala je da je jedna od onih koju svaki put nasankaju kada je u kalendaru 1. april.

Ona je otkrila da će pokušati da uzvrati istom merom ovoga puta, a objasnila je i zbog čega svaki put poveruje u nečiju prvoaprilsku šalu.

- Svake godine nasednem na 1. april. Mene možeš da smotaš oko prsta, zapravo dok pucneš prstima jer sam lakoverna. Verujem ljudima i verujem u sve što pročitam u novinama, tek uveče kada vidim da je 1. april i kada dođem k’ sebi, onda se opasuljim. Ali stvarno, jer uvek padnem u vatru. I kažem tom nekom „nemoj da mi pričaš, šta je bilo“, da bi mi posle rekli da se opustim jer je 1. april – ispričala je Rada i otkrila zbog čega je često nasamare na svetski dan šale.

- Zato što ne razmišljam zapravo. Ne znam ni koji je dan, ni koja godina, a kamoli datum – dodala je Rada.

Pevačica je otkrila i da li je njoj polazilo za rukom da nasanka nekoga za 1. april.

- Nisam to uspevala zato što ne umem da ćutim. Ne umem da lažem. Sada to možda neobično zvuči, ali čak i kad neko drugi u mom društvu zafrkava tog nekog trećeg, ja sam ta koja kaže „daj, kaži mu“. Uništim svaku šalu. Ne mogu da se suzdržim, kao neko dete sam – priznala je Rada umiljatim glasom.

-Kada vidim da neko poveruje u to, imaš ljude koji te drže u toj šali, može i sat vremena da te „maltretira“ – dodala je Rada i objasnila zbog čega ne može da drži jezik za zubima.

Ona je priznala i da joj se nikada nije desilo da zakasni sa prvoaprilskom šalom i da dobije čuvenu rečenicu „prvi april proš’o, magarac ti doš’o“.

- Još nismo s konja na magarca prešli, ali ko hoće mene da prevari može to slobodbno da uradi. Uvek ću da poverujem, da nasednem. A ja ću morati da smislim nešto, naći ću vaš broj – zaključila je pevačica.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas