Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мењам канал кад видим Јовану Јеремић": Јами поткачила водитељку, а Јована узвратила - "Имам свашта нешсто да је питам"

Да ли је на помолу нови сукоб?

1666788192_Collage-Maker-26-Oct-2022-02.40-PM.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк, АТА имагес
Oglas

Јасна Миленковић Јами била је гошћа у синоћној емисији "Амиг схоw", а том приликом је изјавила да мења канал када угледа познату водитељку, али и да је виђа на својим наступима:

- Због кога мењам канал? Па рекла бих да је то Јована Јеремић. Она воли да дође кад ја гостујем негде, и зна све моје песме, чак сам је натерала и да пева. Ја Јовану готивим, и нисмо се дуго виделе, можда ћемо се видету ускоро. Она кад запева песму "Чоколада", па свака јој част. Колико сам чула планира да сними и неку песму, па можда снимимо и дует - била је искрена певачица.

Прочитајте још: "Много је било лажи током ових година": Наталија Трик ФX проговорила о НЕИСТИНАМА које су причали о њој - "Не ПРОДАЈЕМ се за новац"

Јована Јеремић је, као и увек, искрено прокоментарисала изјаву певачице:

- Па добро, Јами и треба да промени канал кад ме види, она није мој гледалац. Ја сам на њеном наступу била још 2016. године са Миланом Милосевићем. Не посећујем кафане где она пева, јер је баш и не виђам да наступа код нас - открила је за ТелеграфЈетсет, па додала:

- Није ми јасно зашто је то изјавила, она је редован гост у мојим емисијама. Прво на Хеппy телевизији, а сада и на Пинку. Ја ћу је увек свакако радо угостити, имам свашта нешто да је питам.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas