· · Komentari: 0

"Menjam kanal kad vidim Jovanu Jeremić": Jami potkačila voditeljku, a Jovana uzvratila - "Imam svašta nešsto da je pitam"

Da li je na pomolu novi sukob?

1666788192_Collage-Maker-26-Oct-2022-02.40-PM.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink, ATA images

Jasna Milenković Jami bila je gošća u sinoćnoj emisiji "Amig show", a tom prilikom je izjavila da menja kanal kada ugleda poznatu voditeljku, ali i da je viđa na svojim nastupima:

- Zbog koga menjam kanal? Pa rekla bih da je to Jovana Jeremić. Ona voli da dođe kad ja gostujem negde, i zna sve moje pesme, čak sam je naterala i da peva. Ja Jovanu gotivim, i nismo se dugo videle, možda ćemo se videtu uskoro. Ona kad zapeva pesmu "Čokolada", pa svaka joj čast. Koliko sam čula planira da snimi i neku pesmu, pa možda snimimo i duet - bila je iskrena pevačica.

Pročitajte još: "Mnogo je bilo laži tokom ovih godina": Natalija Trik FX progovorila o NEISTINAMA koje su pričali o njoj - "Ne PRODAJEM se za novac"

Jovana Jeremić je, kao i uvek, iskreno prokomentarisala izjavu pevačice:

- Pa dobro, Jami i treba da promeni kanal kad me vidi, ona nije moj gledalac. Ja sam na njenom nastupu bila još 2016. godine sa Milanom Milosevićem. Ne posećujem kafane gde ona peva, jer je baš i ne viđam da nastupa kod nas - otkrila je za TelegrafJetset, pa dodala:

- Nije mi jasno zašto je to izjavila, ona je redovan gost u mojim emisijama. Prvo na Heppy televiziji, a sada i na Pinku. Ja ću je uvek svakako rado ugostiti, imam svašta nešto da je pitam.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.