Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ми имамо супер однос": Аца Лукас о односу са Соњом Вуксановић, па открио истину о свом ЕМОТИВНОМ ЖИВОТУ

Једна од највећих музичких звезда о гламуру, фановима, емотивном животу и односу са децом

1664790012_acalukas2504201703.jpg
Фото: Милена Анђела
Oglas

Аца Лукас једно је од најпознатијих имена на овим просторима. Стекао је велику популарност, а иза себе има хитове који су обележили његову каријеру. Међутим, он тврди да га гламур не занима:

- Одавно је то престало да ме занима. Проклињем оног који је измислио ове телефоне и остале „смарт" глупости. То је пакао. Сад свако може да се слика кад хоће - почео је фолкер, па додао да га приче које круже не дотичу:

- Навикао сам на то, одавно је то престало да ме нервира. Некад ме и изнервира, али што сам старији, више ме нервира та чињеница што ти људи лупају такве глупости, жао ми је њих. Нема никаквог смисла... Прилазе ми људи. Наша земља је релативно мала, не постоји фора да будеш нека звезда које је неприступачна и која глуми нешто. Дођу људи, виде ме, јаве се. Нема у Србији места да ми сад као неке звезде глумимо амерички или тај холивудски фазон. Углавном се такви људи декларишу да су препотентни. Њихов живот у Америци је другачији, има доста сталежа, није то као код нас. Ја волим стан, велике станове, ту се лепше осећам, поготово јер сам сам. Дођу ми, наравно, деца, имају своје собе, али кад бих живео у кући, то би било ван града. Сама та прича о неком гламурозном животу, не знам, ја тако не могу да живим. Мене гламур генерално и не интересује - објаснио је певач, па се осврнуо и на свој турбулентан емотивни живот:

Прочитајте још: Катарина Радивојевић признала коју естетску корекцију је имала, па додала због чега је имала комплекс у ДЕТИЊСТВУ - "Сада сам океј са тим"

- Требала би ми цела емисија да причам о томе. Ниједан мој брак није био неуспешан. Имам четворо деце из три брака, тако да не могу да кажем да су неуспешни. Функционисали смо док смо функционисали, после тога није ишло и, то је то. И даље верујем у брак, верујем и у самосталан живот ван брака, верујем у љубав... У све верујем! Не могу категорички да кажем да се нећу заљубити у овим мојим годинама, али могу да кажем да не би требало, шта ће ми то... Имам леп живот, окружен сам децом, имам посла, има наравно и неких авантура, али то не може да се контролише, то се деси или се не деси - био је потпуно искрен Лукас. Упркос разним натписима у медијима, он тврди да је у односима са вишом супругом, Соњом Вуксановић, у одличним односима:

Прочитајте још: "Са две године више је знала шта треба да каже него сада": Мајка Јоване Јеремић искрено о ћерки, а отац додао - "Мора да се коригује"

- То ме сви питају, шта год да кажем, писаће се да сам у свађи са Соњом или да смо се помирли, да се сутра понововенчавамо. Шта значи помирити? Ми имамо супер односе, нисмо се свађали да би се мирили. Између нас је све супер. Увек код мене има места за породицу, па и на концерту, ко год дође, добродошао је - изјавио је у емисији "Премијера Викенд Специјал".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas