Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мики Манојловић и Александар Берчек годинама нису причали: Помирили се тек на снимању "Јужног ветра" - "Драго ми је што смо превазишли старе неспоразуме"

Две глумачке легенеде нису дуго биле у добрим односима

1691568495_Aleksandar-Bercek-i-Miki-Manojlovic-foto-V.-Danilov-Petar-Milosrevic.jpg
Фото: В. Данилов, Петар Милошевић
Oglas

Глумци Мики Манојловић и Александар Берчек нису разговарали дуги низ година, а помирили су се на снимању филма "Јужни ветар" у ком имају и заједничку сцену.

Редитељ Милош Аврамовић открио је како је протекао сусрет славних српских глумаца, који су, према писањима медије несугласице решили баш на овом сету.

- Александар и Мики у другом делу 'Јужног ветра' требало је да сниме заједничку сцену у хотелској соби. Искрено, у том тренутку нисам ни знао да њих двојица не разговарају... Док је екипа припремала сет, они су се повукли у страну и поразговарали. Претпостављам да су тада изгладили односе. Снимање је протекло у најбољем реду. Њих двојица су велики глумци и поносан сам што су део 'Јужног ветра'. Драго ми је што су се помирили баш на снимању мог филма - рекао је Аврамовић.

Мики Манојловић признаје да је био у свађи са колегом, али није желео да открије разлог због ког толико дуго нису разговарали.

- Александар и ја смо имали бриљантне сарадње у позоришту. Онда је наступио један дугогодишњи период у којем нисмо имали никакав контакт... Последица тога су дубоки људски разлози, које смо обојица разумели. Аца је велики глумац и драго ми је што смо превазишли наше старе неспоразуме, трауме и повређености... Драго ми је што се показало да смо у суштини добри пријатељи - рекао је Манојловић тада.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas