Oglas
· · Komentari: 0

Miki Manojlović i Aleksandar Berček godinama nisu pričali: Pomirili se tek na snimanju "Južnog vetra" - "Drago mi je što smo prevazišli stare nesporazume"

Dve glumačke legenede nisu dugo bile u dobrim odnosima

1691568495_Aleksandar-Bercek-i-Miki-Manojlovic-foto-V.-Danilov-Petar-Milosrevic.jpg
Foto: V. Danilov, Petar Milošević
Oglas

Glumci Miki Manojlović i Aleksandar Berček nisu razgovarali dugi niz godina, a pomirili su se na snimanju filma "Južni vetar" u kom imaju i zajedničku scenu.

Reditelj Miloš Avramović otkrio je kako je protekao susret slavnih srpskih glumaca, koji su, prema pisanjima medije nesuglasice rešili baš na ovom setu.

- Aleksandar i Miki u drugom delu 'Južnog vetra' trebalo je da snime zajedničku scenu u hotelskoj sobi. Iskreno, u tom trenutku nisam ni znao da njih dvojica ne razgovaraju... Dok je ekipa pripremala set, oni su se povukli u stranu i porazgovarali. Pretpostavljam da su tada izgladili odnose. Snimanje je proteklo u najboljem redu. NJih dvojica su veliki glumci i ponosan sam što su deo 'Južnog vetra'. Drago mi je što su se pomirili baš na snimanju mog filma - rekao je Avramović.

Miki Manojlović priznaje da je bio u svađi sa kolegom, ali nije želeo da otkrije razlog zbog kog toliko dugo nisu razgovarali.

- Aleksandar i ja smo imali briljantne saradnje u pozorištu. Onda je nastupio jedan dugogodišnji period u kojem nismo imali nikakav kontakt... Posledica toga su duboki ljudski razlozi, koje smo obojica razumeli. Aca je veliki glumac i drago mi je što smo prevazišli naše stare nesporazume, traume i povređenosti... Drago mi je što se pokazalo da smo u suštini dobri prijatelji - rekao je Manojlović tada.

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas