Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певач

Милан Динчић Динча искрено о каријери: "Дошло је до неког засићења"

Последњих неколико година, Милан Динчић Динча, потпуно се посветио породичном животу, што тврди да му прија јер како каже треба да се остави простора да се покажу и млађи певачи.

1643273853_dinca_26062018_00004.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Сан сваког певача је да направи хит који ће га прославити, а Динча је имао среће да сними чувену песму "Ти си жена за сва времена" која се и данас слуша са истим жаром.

Он је гостовао у емсији "Гранд Парада" када је открио и да ли спрема нешто ново за своју публику.

Прочитајте још: Скинула се ЦЕЦА: Певачица позирала у МИНИЈАТУРНОМ БИКИНИЈУ и запалила друштвене мреже (ФОТО)

- Ја сам се мало и пре короне смирио што се тиче ауторског дела и снимања песама. Затим је наишла и ова несрећна корона, а једноставно је дошло до неког засићења што се тиче снимања песама. Нисам ни имао среће да наиђем на композицију коју бих онако на прву снимио као што сам то радио са ранијим материјалом, али надам се да ће у будућем времену да се поклопе неке коцкице- искрен је био певач.

Признаје и да је јако срећан што његове нумере немају рок трајања.

- Имао сам ту срећу, довољно је да једна песма прође, а ја имам две три које се свуда свирају и препознају уствари то је и потребно за овај посао- рекао је Динча.

Прочитајте још: Драгана Мирковић обратила се Јелени Карлеуши за помоћ: "Никад нећу научити..."

Након четрнаест година колико је на естрадном небу, певач и даље има армију обожавалаца, а свој успех приписује великом труду и улагању у каријеру. Међутим, иако је зрео и као личност и као певач, признаје да га отац и данас критикује када је реч о каријери.

- Мој тата је толико поносан на мене и то што ја певам. Он је раније доносио неки стуб кући и пуштао стално музику, он само музику воли, али ми каже стално "Сине што не идеш по емисијама да те мало слушам. Ја волим да те гледам на телевизији и да ме зову људи"- испричао је својевремено.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas