Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милан Марић се потресним речима опростио од Лауша: "Никада нисам писао овако нешто, тешко ми је"

Жарко Лаушевић преминуо је данас у 64. години након кратке и тешке болести

1700059131_Untitled.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Целокупна јавност у неверици је након сазнања да нас је напустила глумачка легенда. Од њега се опраштају бројне колеге, а међу њима је и глумац Милан Марић који се потресним речима опростио од Лауша.

Милан Марић је прво објавио фотографију глумца на друштвеној мрежи Инстаграм, а затим је објацио и текст у коме је написао шта му лежи на души.

"Жаре,

Не знам како се ово ради, никада нисам писао овако нешто. А јебига, и тешко ми је.
Да ли би прво требало да ти се захвалим?
Да напишем: “Хвала ти што си био такав глумац.”?
Морам прво да напишем глумац јер сам те заправо тако упознао. Кроз улоге. Упознао кроз улоге?! Како то наивно звучи, али знаш на шта мислим.

Можда би ипак требало да напишем: “Хвала ти што си био такав колега.”.
То звучи присније и интимније, а и заиста јесте. Морао бих онда обавезно да додам да си био диван колега, пун стрпљења, савета и разумевања за нас “балавце”. А то све знаш, то сам ти све већ рекао. И нисам једини.

А ако бих написао само “Жаре, хвала ти.”, то би онда значило да се опраштам од тебе и као глумца и као колеге, али и онога што смо изградили ти и ја ван филмског сета.
А о томе ми је заправо најтеже да пишем.
Пробаћу.
Хвала ти за поверење.
Хвала ти за осмехе.
Хвала ти за време.
Хвала ти за подршку.
Хвала ти за лекције.
Хвала ти за нежност.
И хвала ти за пријатељство.

Можда је родјење сваког човека његов највећи успон, све остало је пад.

Твој Маре."

Глумац Милан Марић глумио је у серији „Пад“, која је снимљена по књизи Жарка Лаушевића „Година прође, дан никад“. Марић је играо лик Ивана Маслаца, која је рађена према књизи Жарка Лаушевића.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas